Зеленський підпише указ про вакцинацію населення України проти COVID-19

Субота, 3 квітня 2021, 14:45
Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов
Зеленський підпише указ про вакцинацію населення України проти COVID-19

Найближчим часом Президент України Володимир Зеленський підпише Указ про вакцинацію населення України – про це в ефірі телеканалу «Україна» учора заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

«Відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони (2 квітня – ред.), і одним з ключових питань на розгляді, а я б хотів на це звернути увагу – розглядалося питання про вакцинацію. У нас дуже складна ситуація з поширенням коронавірусної інфекції.

Найближчим часом буде указ президента, який відобразить рішення РНБО, що стосується вакцинації нашого населення», – заявив Олексій Данілов.

Зазначимо, учора «Справжня Варта» із посиланням на «Українську правду» повідомляла про те, що на засіданні РНБО 2 квітня серед іншого обговорювалося питання незадовільної ситуації, пов’язаної з ходом вакцинації українців від коронавірусу.

На учорашньому засіданні РНБО прийняли рішення присвятити окреме засідання Ради ситуації в сфері охорони здоров’я, в тому числі і питанню вакцинації. Однак дата його наразі не визначена.

comments powered by HyperComments