Країна

02:19
Представники української релігійної громади відвідали Благодійний Фонд Інституту Раннього втручання для дітей з порушенням розвитку та для дітей-інвалідів.
11:26
Громадянський рух "Відсіч" після пікетування в Києві центральних офісів Партії регіонів та Народної партії (Литвина) перейшов до акцій попередження цих партій в обласних центрах з вимогою зняти з реєстрації у Верховній Раді антиукраїнський закон "Про мови в Україні".
14:14
Мешканці вулиці Краснодарська будинків № 171, 171-А, 171-Г страждають від токсичних викидів м’ясокомбінату. Неприємний запах у повітрі відчувається навіть вдень, а вночі об’єми диму значно збільшуються.
00:18
Вчителька англійської мови Олена Довгоженко, що працює в школі села Пологи Новосанжарського району Полтавської області вимагає з дітей приходити до неї на додаткові заняття.
14:00
Таким чином франківці виступили проти "нововведень" в підручниках з історії
15:18
Інспектори Державного комітету України з питань технічного регулювання і споживацької політики (Держспоживстандарт) упродовж червня-серпня 2010 року перевірили близько 230,481 тис. дал питної фасованої і мінеральної води і безалкогольних напоїв на загальну суму 3 млн. 111 тис. грн. під час виробництва.
22:28
Загалом кадровики прогнозують, що зарплати в більшості компаній цієї осені будуть зростати. Зокрема, спеціалісти рекрутингової компанії "Форсаж" прогнозують, що в майбутньому бізнес-сезоні зарплата зросте на 5-10%.