Хитрий калузький пенсіонер "нагрів" податківців на 109 млн. р.

Неділя, 28 серпня 2016, 14:18
У Калузькій області завершено розслідування кримінальної справи за фактом шахрайства в особливо великому розмірі
Хитрий калузький пенсіонер "нагрів" податківців на 109 млн. р.

Як повідомили ІА REGNUM в прес-службі калузького обласного управління МВС, в скоєнні трьох епізодів шахрайства, де збиток оцінюється в 109 млн рублів, звинувачується 66-річний житель Обнінська.
Попередньо встановлено, що літній чоловік в період з 2006 по 2008 роки тричі надавав документи про переуступку права на 100% частки статутного капіталу організації в свою користь в одну з міжрайонних інспекцій Федеральної податкової служби Росії по місту Москві. За даними правоохоронців, документи не відповідали дійсності.
Після зробленої за підробленими документами реєстрації, пенсіонер ставав засновником, має право розпоряджатися належним організації майном. Загальна сума збитків по кримінальній справі склала 109 млн рублів, який відшкодовано в повному обсязі.
В даний час кримінальну справу направлено до суду для розгляду по суті. Санкцією частини 4 статті 159 КК РФ передбачено максимальне покарання до 10 років позбавлення волі зі штрафом у розмірі до одного мільйона рублів.
Як повідомляло ІА REGNUM, в 2015 році співробітниками калузького обласного управління МВС Росії було виявлено 623 злочини економічної спрямованості, з них дві третини - це тяжкі та особливо тяжкі склади, кожне 4 економічний злочин було скоєно у великому і особливо великому розмірі, кожен третій - це злочин проти власності, 90% яких становлять шахрайські дії.

comments powered by HyperComments