Главу передвиборної кампанії Трампа Беннона звинуватили в антисемітизмі

Понеділок, 29 серпня 2016, 02:35
Виконавчого директора виборчої кампані Трампа Беннона звинуватили в антисемітизмі, а помічниці Клінтон згадали її роботу в радикальному мусульманському виданні
Главу передвиборної кампанії Трампа Беннона звинуватили в антисемітизмі

Він, зокрема, заявляв, що «не любить євреїв» і «не хоче віддавати дочок до школи», де вчаться послідовники іудаїзму
Виконавчого директора виборчої кампанії кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Стівена Беннон звинуватили в антисемітизмі. Як повідомив у неділю, 28 серпня, телеканал NBC, це зробила колишня дружина Беннон.

З письмових свідчень екс-подружжя Беннон від 2007 року (під час шлюборозлучного процесу) слід, що виконавчий директор кампанії Трампа нерідко дозволяв собі антисемітські висловлювання. Наприклад, він говорив, що не хоче, щоб його дочки вчилися в тій школі, що є послідовники іудаїзму.
У свою чергу в передвиборній кампанії відкидають подібні звинувачення. Так, особистий прес-секретар Беннон Олександра Прип заявила, що той ніколи нічого подібного не говорив.

Як зазначає телеканал, репутація Беннон вже була «підмочена», коли недавно з'явилася інформація про те, що Беннон в середині 1990-х років були пред'явлені звинувачення в домашньому насильстві. Зазначалося, що під час сварки з тепер уже колишньою дружиною чоловік застосовував відносно подружжя фізичну силу і погрожував розправою. Після чого жінка і подала на розлучення.

В ході передвиборної гонки все частіше спливає то чи інша яка компрометує інформація то про наближених демократа Хілларі Клінтон, то про наближених республіканця Дональда Трампа.

Так, раніше ІА REGNUM повідомляло, що помічниця кандидата на пост президента США від демократів Хілларі Клінтон Хума Абедін більше десяти років була членом радикального мусульманського видання. А її мати досі працює головним редакторів цього видання.
Читайте раніше в цьому сюжеті: NYP: помічниця Хілларі Клінтон працювала в радикальному мусульманському виданні

comments powered by HyperComments