Барбара Стрейзанд втече з США, якщо переможе Трамп

Вівторок, 30 серпня 2016, 03:25
Відома американська співачка Барбра Стрейзанд розповіла австралійським ЗМІ, що вона переїде в Австралію або Канаду, якщо республіканець Дональд Трамп буде обраний президентом Сполучених Штатів
Барбара Стрейзанд втече з США, якщо переможе Трамп

Про це пише Jewish Telegraphic Agency (JTA).

74-річна Стрейзанд, як відомо, підтримує Хілларі Клінтон і Демократичну партію. «Я не знаю, я не можу повірити в це. Я або переїду в вашу країну, якщо ви дозволите мені, чи в Канаду », - сказала співачка журналісту з Сіднея Майклу Ашер.

Журналіст в свою чергу сказав Стрейзанд, що Австралія з радістю прийме її. А Стрейзанд скористалася інтерв'ю, щоб закликати американських прихильників Трампа «повернутися до розсудливості».

Відзначимо, що на цьому тижні співачка візьме участь в кампанії Клінтон в Нью-Йорку. А в минулий четвер вона заспівала дуетом на шоу Джиммі Феллон, який пародіював Трампа.

Як повідомляла Politeka, 28 серпня екс-радник Барака Обами і консультант штабу кандидата-демократа Хілларі Клінтон Девід Плуфф заявив, що Трамп є «клінічним психопатом», а тому не може очолити країну.

До лав психопатів Трампа раніше записав і відомий психіатр з Оксфорда, який склав рейтинг політичних лідерів, які мають виражені ознаки психопатії. У цьому списку разом він виявився з Адольфом Гітлером і Ісусом Христом.

comments powered by HyperComments