У Харкові до Дня прапора відбувся масштабний флешмоб

Четвер, 23 серпня 2018, 11:23
День Державного Прапора - це свято всіх поколінь. І ця акція об’єднала всіх харків’ян.
У Харкові до Дня прапора відбувся масштабний флешмоб

Про це під час заходу сказала губернатор Харківської області Юлія Світлична. Вона теж взяла участь у масштабному флешмобі, який відбувся 23 серпня на площі Конституції. 

Близько 700 харків`ян на чолі з головою ХОДА влаштували модульне арт-шоу у центрі міста. 

Під час арт-шоу його учасники, вдягнені у національне вбрання, підіймали догори таблички жовтого та блакитного кольорів і вишиковувалися у формі прапору України, жовто-блакитного серця та літер UA. Змодельовані символи були зафіксовані квадрокоптером та виведені на великий екран, встановлений на площі.

Загалом на площу прийшло близько п`яти тисяч людей. Учасники флешмобу були вдягнені у національне вбрання. Багато хто з гостей заходу також вдягнувся у вишиванку.

Губернатор області привітала всіх присутніх зі святами та зазначила, що те, що вони відзначаються в один день є символічним. 

«День Державного Прапора - це свято всіх поколінь. І ця акція об’єднала всіх харків’ян. Вона показує, наскільки ми любимо Україну, - підкреслила Юлія Світлична. - Символ України єднає серця. І свою єдність та любов до України ми доводимо щодня».

Якщо ви пропустили арт-шоу, то ви зможете долучитися до нього наступного року, адже Юлія Світлична пообіцяла, що захід стане традиційним для Харківщини. 

«Ми започаткуємо гарну традицію, яка буде викликати у харків’ян почуття патріотизму та гордості за свою державу», - зазначила вона.

comments powered by HyperComments