Гороскоп на 21 жовтня по знаках Зодіаку. Кидаємо ідеї в маси

Середа, 21 жовтня 2009, 09:25
Місяць у Стрільці. Період високої емоційної активності. В цей час в людях виявляється потреба повчати інших, тому, управляючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти думки оточуючих в потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне розповсюдити свої ідеї в маси.
гороскоп

Овен (21 березня - 20 квітня)
Життєвий потенціал понижений, настрій Овнів буде мінливим. Представників цього знаку може дратувати будь-яка дрібниця, і порозумітися з ними зможуть лише дуже терплячі і розуміючі персони. Постарайтеся знайти застосування своїм творчим здібностям, приступите до реалізації тих ідей, які відвідували вас останнім часом, – нудьга вам протипоказана. У поїздках,
особливо дальніх і довгих, можуть виникнути серйозні неприємності. Вихід з складного положення вдасться знайти досить швидко, проте це може бути пов'язано з вельми значними витратами. Нові знайомі охоче запропонують вам допомогу – немає причин відповідати їм відмовою.

Телець (21 квітня - 21 травня)
Вам доведеться прикласти немало зусиль для подолання труднощів, які виникають абсолютно несподівано і притому у великій кількості. Проявляйте обережність, якщо маєте справу з малознайомими людьми або займаєтеся погано вивченою справою. Вірогідні напади дратівливості, не завжди контролювати свої емоції буде легке. Добре складається спілкування з улюбленою людиною, його вчинки вас радуватимуть, знаки уваги і романтичні визнання піднімуть настрій. Небажано займатися важкою і утомливою роботою, а також відвідувати багатолюдні збори – ви звичайнішого схильні до негативного впливу з боку оточуючих.

Близнюки (22 травня - 21 червня)
Позитивні тенденції сильні, а тому день буде багатим на приємні події. З'являється можливість налагодити відносини із старими знайомими, помиритися з тими, з ким ви посварилися. Друзі і родичі потребують ваших рад, моральної підтримки і допомоги, і подяка їх не знає меж. Особливу увагу слід приділити дітям: у ваших силах уберегти їх від помилок і неприємностей. З'являться несподівані ідеї, що стосуються проведення дозвілля. Не упустите шанс прикрасити своє життя новими емоціями, яскравими переживаннями. Не заподіє дискомфорту відмова від шкідливих звичок. Високий життєвий потенціал дозволить уникнути перевтоми навіть при дуже серйозних фізичних навантаженнях.

Рак (22 червня - 23 липня)
Непередбачені труднощі перешкодять реалізації давно складених планів, примусять шукати нові способи досягнення поставленої мети. Не будьте дуже вимогливі до близьких: своєчасно проявлена поблажливість сприяє поліпшенню відносин. У спілкуванні із старшими родичами прігодятся терпіння і відчуття такту, саме завдяки цим якостям можна уникнути конфліктів. Сприятлива фінансова ситуація дозволяє робити покупки, у тому числі і вельми дорогі. Цей день хороший для складання планів майбутніх подорожей, придбання туристичних путівок. Найбільш важливі для вас справи краще планувати на першу половину дня – в цей час життєвий тонус буде особливо високим.

Лев (24 липня - 23 серпня)
Леви можуть зіткнутися з серйозними проблемами, якщо вирішать цього дня зайнятися важливими справами або здійсненням якихось довгострокових проектів. Краще обмежитися рішенням повсякденних задач і не квапити події: незабаром ситуація зміниться і у вас з'явиться можливість утілити в життя найсміливіші задуми. Романтичні відносини складаються добре, спілкування з улюбленою людиною дарує оптимізм і упевненість в собі. Старайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі. Самотнім Левам прогулянки дозволять зав'язати цікаві знайомства, а тим, хто вже зустрів свою половинку, просто піднімуть настрій.

Дева (24 серпня - 23 вересня)
Цей день будує присвятити розвагам і активному відпочинку. Не упустите можливість підбадьоритися, порадувати себе чимось новим, що не вписується в звичайний перебіг життя. На будь-якій вечірці ви будете в центрі уваги, а ваша чарівливість напевно справить сильне враження на тих, що оточують. Не варто дуже серйозно відноситися до дрібних побутових проблем: їх рішення відніме куди менше часу, якщо ви не станете відкладати діла надовго. Можна приймати гостей або влаштовувати свята для членів сім'ї. Ваші задуми будуть реалізовані при повній підтримці близьких.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)
День отримання і аналізу важливої інформації, придбання корисних навиків. Ваші можливості значно расширятся, цьому сприятиме і спілкування з розумними і досвідченими людьми. Багато Веси відчують повернення інтересу до своїх давніх хобі, приємно проведуть час за даремними, але цікавими заняттями. День добре підходить для проведення будь-яких зустрічей. Сімейний клопіт не відніме багато часу. Можна займатися облаштуванням житла, купувати речі, які прикрасять ваш побут. Члени сім'ї розділять ваше прагнення до затишку, і результат загальних зусиль буде вельми вражаючим. Увечері можливе нездужання, не виключені загострення хронічних захворювань.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)
Прекрасний день для тих, хто прагне до нових вражень, жадає розширити своє коло спілкування, отримати корисний життєвий досвід. Вас чекає немало приємних сюрпризів, а також подій, кожне з яких хоч і трохи, але змінить життя на кращий. Заняття фізичною культурою, танці, участь в спортивних змаганнях сприяють зростанню життєвого тонусу. Ваші вчинки можуть здаватися близькими необдуманими і дивними, оскільки продиктовані вони інтуїцією, а не здоровим глуздом. Розвиток подій доведе, що ви вибрали правильну тактику, поки ж спокійно відноситеся до глузливих зауважень в свою адресу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)
Позитивні тенденції вельми сильні, але уникнути неприємних ситуацій все ж таки не вдасться. Можливі проблеми при відвідинах багатолюдних зборів, участь в світських заходах навряд чи підніме настрій, а ось утомливим буде напевно. День підходить для спілкування з членами сім'ї, прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі, а також навчання. Романтичні побачення пройдуть добре, можна відверто обговорити з улюбленою людиною питання, що турбують вас. Нові знайомства чекають тих, хто планує відвідини музею, театру або концертного залу. Прогулянка по магазинах виявиться більш руйнівною, ніж вам хотілося б. Самопочуття буде непоганим, а ось настрій може і підвести, тому прагніть радувати себе.

Козерог (22 грудня - 20 січня)
День пов'язаний з появою нових можливостей і перспектив. Постарайтеся не відмовлятися від спілкування з давніми знайомими: вони їх можуть виходити цікаві пропозиції. Це хороший день для реалізації чужих ідей, а ось втілення в життя власних задумів краще відкласти. Можна купувати одяг і прикраси, експериментувати з іміджем – результат вас не розчарує. Можливі незаплановані зустрічі з друзями, а також людьми, по відношенню до яких ви колись випробовували особливу симпатію. Романтичні відносини, що почалися цього дня, розвиватимуться поволі і принесуть проблеми, проте багато чому вас навчать.

Водолій (21 січня - 19 лютого)
Існує небезпека для здоров'я. Ви поступите розсудливо, якщо відмовитеся від ризикованих занять, проведете профілактичні процедури і дотримуватимете дієту. День буде непростим, але цікавим; долаючи труднощі, спирайтеся на логіку і здоровий глузд – це зробить шлях до поставленої мети більш легким. Дуже важлива підтримка друзів і улюбленої людини; саме до них слід звертатися за порадою або допомогою. Родичі настроєні менш доброзичливо і схильні пред'являти до вас високі вимоги. Постарайтеся не доводити справу до конфліктів: обмін докорами і претензіями не приведе ні до чого хорошого.

Риби (20 лютого - 20 березня)
Прагніть спокійно відноситися до критичних зауважень, інакше вам навряд чи вдасться уникнути конфліктів з родичами. Особливо складно порозумітися з представниками старшого покоління – їх непослідовність не раз поставить вас в безвихідь. Романтичні відносини складаються непогано, але розбіжності з улюбленою людиною не виключені. Представникам сильної статі варто піти на поступки – компроміс позитивно позначиться на розвитку відносин. Варто віддати перевагу спокійним заняттям. Вас відвідають цікаві ідеї, втілення яких в життя виявиться дивно захоплюючою справою. Юні представники знаку отримають важливі вісті в другій половині дня.