Кримiнал

14:47
Вкотре порушуючи питання боротьби проти домашнього насильства в Україні, приходить розуміння, що в умовах воєнного стану ця проблема нікуди не зникла.
09:42
Мешканця Харкова затримали під час «роботи».
14:08
СБУ повідомила про викриття мільйонної ботоферми в Україні, яка поширювала дезінформацію, в тому числі і про керівництво країни.
16:39
У зв'язку з дедалі частішими зверненнями харків'ян про випадки продажу на ринках і в магазинах товарів, які мають ознаки приналежності до гуманітарних вантажів, поліція здійснила профілактичний рейд на території Центрального ринку міста.
11:52
Окупанти вивезли із захоплених українських територій у Росію майже пів мільйона тонн зерна.
14:35
З 28 по 29 травня до територіальних підрозділів поліції Харківщини було доставлено 22 особи для перевірки їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами.
17:57
На гарячу лінію безкоштовної психологічної допомоги омбудсменки надходять повідомлення про сексуальні злочини окупантів.
15:24
В тимчасово окупованому селі Волохів Яр Харківської області колабораціоністи допомагають окупантам вивозити зерно з ангарів.
18:03
Слідчі СБУ оглянули зруйнований окупантами спорткомплекс у Харкові та розпочали розслідування за відповідною статтею Кримінального кодексу України - порушення законів та звичаїв війни.
17:05
ФСБ дала затриманому завдання фіксувати на фото військові та цивільні об'єкти в Харкові, а також пересування підрозділів ЗСУ територією області.