Кримiнал

11:03
Переміщення товарів з порушенням митних правил виявили співробітники митного поста “Гоптівка” Харківської митниці в пункті пропуску “Гоптівка”.
15:35
В Україні систематично виникають проблеми і різного роду переслідування журналістів, особливо тих, хто займається антикорупційними розслідуваннями.
18:01
Морський кортик, старовинна ікона, ваза з монетами та марихуана в пакеті з під кави – слобожанські митники назбирали цікавої контрабанди.
11:37
Контррозвідники Служби безпеки України в Харківській області викрили і блокували діяльність міжрегіональної злочинної групи.
18:06
Винний у смертельній ДТП в Харкові Дмитро Габишев отримав водійські права за фальшивою меддовідкою.
14:33
Директору однієї з приватних фірм оголосили підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненим повторно, за попередньою змовою групою осіб.
15:07
На Харківщині прикордонники припинили незаконне переміщення через українсько-російський кордон книжок, тютюну та автозапчастин.
16:19
У ніч на середу, 23 грудня було здійснене рейдерське захоплення харківського заводу «Алексвуд» - відомого виробника лінолеуму і ламінату.
15:49
Працівники Управління СБУ у Львівській області провели обшуки в осіб, які виявилися причетними до сепаратистських дій.
19:18
Слобожанські митники з початку року виявили 989 фактів митних правопорушень на загальну суму 32,4 мільйонів гривень.