Підприємцю повідомлено про підозру: вкрав два мільйони на спортмайданчиках у Харкові (ФОТО)

П'ятниця, 22 січня 2021, 14:33
Директору однієї з приватних фірм оголосили підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненим повторно, за попередньою змовою групою осіб.
Підприємцю повідомлено про підозру: вкрав два мільйони на спортмайданчиках у Харкові (ФОТО)

Санкція статті (ч. 3 ст. 191 КК України) передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомляє прокуратура Харківської області.

Співробітники підрозділу організації викриття економічних злочинів Головного управління ДФС у Харківській області виявили, що протягом 2016-2019 років комунальним підприємством та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір щодо реконструкції діючих спортивних майданчиків у Харкові.

За результатами комплексних будівельно-технічних та економічних експертиз по 13 об’єктах встановлено неналежну якість виконаних робіт, а саме: відсутність бетонного фундаменту невідповідність проєкту розмірів шарів покриття, а також форми, структури, розміру бетонних фундаментів.

Враховуючи фактичні характеристики та якість фундаменту, який є головною несущою конструкцією спортивного комплексу, експлуатація за призначенням спортивних майданчиків технічно неможлива – споруди перебувають в аварійному стані.

Загальна сума збитків складає майже 2,2 млн гривень.

 

comments powered by HyperComments