Технологiї

19:09
Український БПЛА, що непомітний для ворожих РЕБ, розробили у Харкові.
14:19
Проектирование автомобиля модели Chevrolet Aveo было поручено итальянскому ателье ItalDesign, а местом производства является Южная Корея.
13:37
Складно використовувати приміщення без люстр, адже вони гарантують нормальні умови освітлення і комфорту, а при виборі стильного рішення можна ще і доповнити дизайн інтер'єру новими віяннями і незвичайними компонентами.
18:18
До складу спільного підприємства увійде біогазова станція з потужністю виробництва електричної енергії 1,5 МВт на годину.
14:27
20 мільйонів людей у всьому світі використовують медичні технології, створені українськими інженерами.
19:21
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), затвердила датою початку впровадження послуг з перенесення абонентських номерів (MNP) 1 травня 2019 року.
16:01
Завершився конкурс освітніх проектів від Київстар у рамках міжнародної ініціативи Make Your Mark. 22 розробки від талановитих учителів середньоосвітніх шкіл 9 областей України будуть реалізовані завдяки гранту на загальну суму 1,5 млн грн.
12:23
Більше всього користувачів 4G-зв'язку – в Києві, на другому місці – Харків, третє місце зайняла Одеса.
20:23
Електромобіль Tesla Roadster, який був запущений в космос під час запуску ракети-носія Falcon Heavy, рухається до Поясу астероїдів.
14:29
14–16 березня 2018 року в Каразінському університеті відбудеться ГІС–форум за підтримки іноземного підприємства «Intetics» (Харківська філія) та інформаційно-довідкового веб-ресурсу у галузі ГІС і наук про Землю «GeoGuide».