Технологiї

17:38
Швидкісний інтернет дозволить вам не тільки залишатися в курсі останніх подій, а й стати слухачем кращих онлайн-курсів. Адже ви завжди будете онлайн.
14:36
Київстар відкрив 3g-мережу для усіх користувачів в Харкові, а також 39 населених пунктів передмістя. Загальна кількість міст і селищ країни, охоплених 3g Київстар, досягла 540.
19:06
Попри те, що 3G - це швидкісний інтернет, завжди хочеться зробити його ще трохи швидше. Сьогодні ми відкриємо секрет, як власники гаджетів з ОС Android можуть прискорити з'єднання зі Всесвітньою павутиною.
18:40
Ось вже два тижні в Харкові триває тестування 3G інтернету від національного мобільного оператора «Київстар». Зовсім скоро усі абоненти зможуть випробувати на собі переваги швидкісного інтернету. Сьогодні ми поговоримо про те, які програми зможуть зробити життя жителя міста простіше.
16:37
3G йде Україною упевненим кроком, до швидкісного інтернету підключається все більше користувачів. Щоб скористатися перевагами 3G, зовсім не обов'язково витрачати багато грошей. Ми підкажемо, як можна заощадити і на гаджеті, і на тарифі.
13:41
Учора національний мобільний оператор «Київстар» запустив планові роботи з налаштування параметрів мережі 3g speed test 3g в Харкові. Пощастило лише 2% абонентів.
17:42
Індустрія туризму з появою швидкісного мобільного інтернету змінилася до невпізнання. Це відчули не лише мандрівники, але і ті, хто працює в турбізнесі.
14:42
За період з початку листопада до початку грудня добовий об'єм трафіку в мережі 3G зріс на 25%.
15:37
Криза минулого року особливо сильно позначилася на сфері онлайн-комерції. Багато інтернет-магазинів закрилися, багато хто відзначив зменшення прибутку. На думку експертів, врятувати їх може тільки 3G.
18:46
Ще 15 років тому, щоб замінити один сучасний смартфон або планшет з налаштованим швидкісним інтернетом, знадобилося би не менше 10 пристроїв, багато з яких навіть не були портативними. Сьогодні завдяки технологіям ми можемо вмістити все це в одній кишені.