Технологiї

10:05
В Україну прийшов 3G-інтернет, і тепер купувати пристрої, які не підтримуватимуть новий формат зв'язку, не має сенсу. Як же обрати собі смартфон, щоб користуватися 3G?
10:12
Деякі оператори вже пропонують українцям послугу 3G інтернету, як правило, пакет включає 0,7 - 2,5 ГБ трафіку в місяць. Проте дізнатися, скільки необхідно саме вам, треба визначити, що можна зробити, якщо ваш трафік - 1 ГБ.
10:05
Зв'язок третього покоління - це дуже зручно. Про її плюси було сказано немало, проте у 3G є одна особливість - ціна. Усі ми дорослі люди і розуміємо, що за комфорт доводиться завжди платити більше. Щоб швидкісний інтернет не влетів вам у копієчку, треба навчитися користуватися їм з розумом.
11:45
На початку липня почалися масштабні технічні випробування мережі «Київстар» 3G більше, ніж в 30 містах України, враховуючи 6 обласних центрів - Вінницю, Івано-Франківськ, Полтаву, Рівне, Хмельницький і Тернопіль. На даний момент мережа «Київстар» 3g охоплює більше 110 населених пунктів України, враховуючи Київ, Львів, Кам'янець-Подільський, курорти Західної України і Чорного моря.
10:14
Минулий рік був важким для усіх сфер бізнесу. Криза торкнулася і електронної торгівлі. За даними досліджень, ринок впав на 20 відсотків. Проте експерти стверджують, що електронна торгівля може перейти в нову епоху завдяки 3G
14:10
В Україну прийшов 3G. Хоча оператори вже повним ходом надають послугу 3G абонентам, багато хто не знає, чим саме новий формат відрізняється від інших стандартів.