Технологiї

13:42
Унікальний міномет дозволяє здійснювати постріли без промахів. Крім того, він в 10 разів економічній, ніж старі аналоги.
02:58
Принцип роботи принтера заснований на «наїжачуванні» деяких листків підстриженого газону в протилежний від інших бік.
15:37
Відучора в Харкові функціонує перше електронне табло з маршрутом руху транспорту.
10:59
Перше електронне табло з маршрутом руху транспорту встановили 6 грудня на зупинці біля Центрального парку культури і відпочинку імені Горького.
03:45
Один відомий в Україні оператор мобільного зв'язку вирішив переплюнути усіх, і заявив про початок тестових випробувань мереж нового покоління 5G.
23:59
Інтернет-гіганти мережі YouTube, Facebook, Twitter та і Microsoft вирішили згуртуватися для того, аби спільно протистояти поширенню через їх інформації з екстремістським змістом.
01:13
Експерти компанії Instrumental, які проводили діагностику пристроїв Samsung, змогли встановити причину вибухів смартфонів Galaxy Note 7.
16:41
Система управління російського корабля "Прогрес", який зазнав аварії на території республіки Тува в Південному Сибіру, була зроблена в Харкові.
04:31
Палеонтологи представили знімок загадкової мережі лабіринтів, розташованих на рівнині Утопія в північних низовинах Марса.
01:08
Найбільший український сервіс обміну інформацією Ex.ua заявив про продаж свого домену за $1 млн у зв'язку з припиненням роботи з 1 грудня.