Технологiї

11:53
3G в Україні підключають все більше абонентів. Проте, не встигнувши відчути на собі усі переваги швидкісного інтернету нового покоління, багато хто починає ставити питання: «А чому не 4G?» Сьогодні ми спробуємо на нього відповісти.
21:10
Українці витрачають все більше трафіку. Згідно з дослідженнями, цього року популярність мобільного інтернету зросла на 50%. Сьогодні ми розберемося, на що українці витрачають свій дорогоцінний трафік.
17:43
Експерти прогнозують: поява 3G не лише змінить український бізнес, підніме рівень освіти і відкриє нові можливості перед користувачами, але і підвищить популярність деяких послуг, наприклад, онлайн телебачення.
19:00
Усесвітня мережа - це не лише інструмент для спілкування і джерело всілякої розважальної інформації, це вірний помічник у всьому, особливо коли швидкісний інтернет завжди під рукою: вдома, на роботі і навіть в автомобілі.
18:04
З 14 вересня 2015 року припейд-абоненти оператора Київстар тепер можуть переказувати грошові кошти зі свого мобільного рахунку своїм близьким для отримання готівки у відділеннях Нової Пошти. А вже користувачі швидкісного інтернету дістають таким чином цілодобовий доступ до «мобільного гаманця».
13:38
Для України 3G - інновація в повному розумінні цього слова: не лише у користувача, але і у операторів, -це перший досвід такої технології, тобто - перш ніж пожинати плоди швидкісного інтернету, користувачам доведеться допомагати операторам налагодити мережу, як говориться, спільно.
15:10
3G інтернет, який охоплює все більше міст України, змінить багато сфер життя. Але найбільші зміни торкнуться, мабуть, бізнесу.
19:02
3G - це не лише спосіб бути завжди онлайн, дивитися кліпи на смартфоні і користуватися онлайн-радіо, це ще і хороша поміч для збільшення продуктивності на роботі.
16:20
Міністерство юстиції України зареєструвало рішення НКРЗІ про затвердження нового «Порядку надання послуги перенесення абонентських номерів».
09:25
3G-інтернет не просто полегшить життя користувачів. Експерти прогнозують, що з поширенням швидкісного інтернету зміниться бізнес, поширяться «розумні речі», а банківські послуги повністю переберуться в Мережу.