Харкiв

15:23
Ректорка ХНУ імені В. Н. Каразіна Тетяна Кагановська про те, хто першим відгукнувся на прохання про допомогу університету, як зараз триває і як буде відновлюватися навчальний процес, які результати роботи мовного омбудсмена в університеті, як працюють відокремлені підрозділи ХНУ у Німеччині та на заході України, із яких країн іноземці продовжують учитися в Харкові, як будуть нараховуватися стипендії тощо.
13:13
Скандальний політик, екс-мер та екс-губернатор Харкова Михайло Добкін провів великодню службу у якості диякона в одному з храмів УПЦ МП.
09:28
У Вербну неділю миряни мешканці міста Чугуїв Харківської області пішли на службу, яку провів священник ПЦУ отче Володимир.
17:23
Зворушливий символічний подарунок – композицію сплетених рук, що тримають Україну – надійшов на Харківщину.
21:23
Обласний гарнізон ДСНС, що ліквідує наслідки ворожих обстрілів, рятуючи людей з пожеж і завалів, отримав шість вантажівок-контейнеровозів виробництва DAF, MAN та Scania, а також пожежний автомобіль аеродромного гасіння Ziegler Komodo.
14:57
Життя простих харків’ян перевернула війна. Цей рік показав як можуть об’єднатися люди заради однієї мети – допомагати тим, хто потребує.
00:42
У неділю, 26 лютого о 13.00 на числені прохання глядачів колектив Харківського театру для дітей та юнацтва знову запрошує на перегляд найзимовішої вистави «Таємниця Снігової Королеви».
17:06
Дев'ять потужних генераторів для житлово-комунального господарства Харківської області передало Федеральне агентство з технічної допомоги Німеччини.
08:51
Під черговий ракетний обстріл, котрий вчинили проти ночі 11 січня недолугі розумом рашистські терористи, потрапив Київській район і частина Салтівки.
19:14
Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок 10 січня побувала у Харкові з неанонсованим візитом.