Харкiв

18:08
Борівська громада Харківської області допоки перебуває під окупацією рашистських терористів.
16:02
Навіть перебуваючи в різних країнах світу, юні вихованці Харківських центрів дитячої та юнацької творчості активничають у творчих конкурсах та посідають призові місця.
10:55
Днями низка громадських організацій порозумілася з Харківською мерією, і всі спільно уклали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.
15:13
Харківський волонтер, керівник ГО «У.Права» Андрій Яковлев доставив жителям Іванівки, що на Балаклійщині, понад 500 продовольчих наборів гуманітарної допомоги у рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН.
12:22
З приходом окупантів на Ізюмщину Харківської області люди стали не жити, а виживати.
10:12
У Золочівській громаді Харківської області за дві години зібрали кошти для лікування 29-річного хлопця, котрий ремонтував будинки, постраждалі після обстрілів.
17:03
Всеукраїнська мережа оптик «Люксоптика» надає міській клінічній багатопрофільній лікарні № 17 та міській поліклініці № 22 Харкова лікарські засоби вартістю майже 15 млн гривень.
13:55
Близнюківський селищний голова - про війну, зрадників і запах перемоги.
17:59
ТРЦ «Nikolsky» частково відновлює свою роботу 17 червня.
16:03
Усі свідомі українці об’єдналися, щоб перемогти російських окупантів. Однак серед населення різних регіонів з’являються і зрадники — ті, які стають на бік військових рф та співпрацююють з ними.