Аграрії рятують урожай, котрий підпалюють окупанти (ВІДЕО)

1  |  Середа, 3 серпня 2022, 19:14
Зазнаючи поразок на полі бою і розуміючи, що Україну їм ані подолати, ані завоювати, рашисти з безсилля мстяться усіма підступними методами.
Аграрії рятують урожай, котрий підпалюють окупанти (ВІДЕО)

Ракетний терор і обстріли мирного населення - ще не весь арсенал відчаю руснявих терористів, котрі апріорі знають про неможливість виконання військово-політичного завдання, поставленого з'їхавшою з глузду бункерною моллю. Окупанти не тільки мародерствують і крадуть українське зерно. Вони ще й намагаються знищити врожай, котрий ймовірно їм не дістанеться.

Так, приміром, близько 500 га зерна днями було знищено пожежею на полі поблизу сіл Піски-Радьківські та Вище Солоне на Харківщині.

Депутат Львівської облради і волонтер Олександр Ганущин оприлюднив відео, як аграрії рятують український хліб, котрий палять рашисти.


Як повідомляють, зокрема, у Борівській селищній раді, усупереч окупації та іншим викликам воєнного часу, у громаді продовжуються жнива. Урожай цього року збирають не всі сільськогосподарські підприємства і не скрізь. У деяких місцях неможливо проводити сільськогосподарські роботи через замінування територій. Також є проблеми з відсутністю техніки, запчастин, паливно-мастильних матеріалів тощо.

Натомість урожайність цього року доволі висока, в деяких господарствах вона становить близько 50-60 ц/га. Зібране збіжжя зберігається на складах та токах підприємств. Якою буде його подальша доля наразі передбачити важко.

comments powered by HyperComments