Харкiв

08:30
У вівторок, 19 серпня, інспектори УЄФА відвідали Харків. У ході короткого візиту вони ознайомилися з ходом реконструкції КП «Міжнародний аеропорт «Харків». Як повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв, офіційної позиції інспекторів поки ще немає – вона буде сформульована у звіті.
17:50
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко в четвер, 21 серпня, відвідує Харків у рамках робочого візиту.
15:56
У Харкові коло 700 будівництв розпочато без узгодження з профільними управліннями і відомствами, повідомила у вівторок, 19 серпня, перший заступник директора КП «Житлкомсервіс» Тетяна Поздєєва. «Деякі забудовники вважають, що їм простіше потім узаконити самовільне будівництво, чим одержати дозвіл», – відзначила вона.
15:27
«Для батьків, які відправляють свою дитину до школи, на першому місці, насправді, не стоять його оцінки. Їх хвилює, щоб дитина повернулася звідти живою та здоровою», – заявив на засіданні комісії по техногенно-екологічнії ситуації Харківського виконкому голова КНС Олександр Кривцов.
13:24
Перший заступник директора КП «Житлкомсервіс» Тетяна Поздєєва у вівторок, 19 серпня, заявила, що основною проблемою є недостача дворових робітників. За її словами, залучити нових людей у цю сферу діяльності дуже складно.
12:15
Протягом 2–3 років у Харкові буде збудовано бібліотеку суспільно-політичної літератури імені Євгена Кушнарьова. Вона буде оснащена за останнім словом техніки, зал для роботи в мережі Інтернет обладнають більш ніж 300 комп'ютерами – це буде найбільший комп'ютерний зал у Європі.
11:54
У вівторок, 19 серпня, Харківський міський голова Михайло Добкін оглянув реконструйований парк біля Вічного Вогню. Він відзначив, що для інтеграції з Європою «необхідно побудувати Європу в себе».
13:40
У вівторок, 19 серпня, об 11.00 відбудеться прес-конференція на тему «Мазепа. Made in Ukraine». Акція проводиться з метою презентації всеукраїнського культурного проекту «Мазепа. Made in Ukraine» для харківських ЗМІ.
12:22
Відповідаючи на питання городян під час «гарячої лінії» в газеті «Харьковские известия», директор комунального підприємства «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв відзначив, що, якщо порівнювати цей рік з минулим, то тепловики набагато оперативніше й ефективніше усували прориви магістральних та внутрішньобудинкових мереж.
11:14
У зв'язку з проведенням планово-запобіжного ремонту водопровідних мереж з метою підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період, з 8-00 до 24-00 23 квітня буде припинено водопостачання частини Жовтневого району.