Харкiв

16:14
На засіданні 3 вересня виконавчий комітет Харківської міської ради вирішив нагородити своїми грамотами працівників КП ВАТ «Харківміськгаз» – з нагоди Дня працівника нафтогазової галузі.
13:42
Якість водопровідної води в Харкові анітрошки не гірше, ніж у сусідніх містах – Луганську або Полтаві, стверджує директор КП «Вода» Сергій Кадигроб.
12:46
У порівнянні із центральними районами старої забудови, у Московському районі менше проблем із системами подачі гарячої води й тепла, але є проблеми з каналізаційними системами, повідомив радник Харківського міського голови Роман Нехорошков.
14:13
Міському господарству Харкова виділено цього року 220 мільйонів гривень, з яких уже освоєно 70%, повідомив радник Харківського міського голови Роман Нехорошков.
13:24
На 80% забезпечена підготовка житлового фонду – будинків комунальної власності, ЖБК і ОСМД, та відомчого житла – до опалювального сезону, повідомив радник Харківського міського голови Роман Нехорошков.
17:40
У Харківському міському центрі соціальних служб для родини, дітей та молоді «Довіра» з початку навчального року відновляється програма казкотерапії в «Чарівній кімнаті «Снузлін».
17:06
У четвер, 4 вересня, в Харківському міському центрі соціальних служб «Довіра» відбудеться інтелектуальне шоу «Що? Де? Коли?» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.
16:00
Дощі, що обрушилися на Харків відразу після серпневої жари, найближчим часом більше місто не потривожать, повідомила «Варті» керівник Харківського Гідрометцентру Валентина Андрієнко.
15:40
«Хочеться побажати, щоб цей рік приніс учням знання, батькам – щоб виправдалися всі надії, які вони мають на цей рік, а вчителям – одержати радість від того, що змогли поділитися часткою тих знань, які одержали самі», – сказав Харківський міський голова Михайло Добкін на святі 1 вересня в Національній українській академії.
15:33
У харківській гімназії №82, де навчався секретар міської ради Геннадій Кернес, відкрито новий спортивний майданчик для дітей, що поки що не має аналогів в бюджетних навчальних закладах Харкова.