Харкiв

12:46
У неділю на площі Рози Люксембург у рамках акції DJUІCE MUSІ DRІVE 2008 відбувся концерт груп «Друга ріка», Lama, ТНМК і Morandі. Незважаючи на холодну погоду та дощ, площа була заповнена.
11:55
Харківський зоопарк провів унікальний експеримент. Кореспондент телеканала «Інтер» провів повний робочий день у зоопарку в клітці мавпятника по сусідству із шимпанзе.
16:54
На концерті групи «Queen» у підтримку боротьби зі СНІДом 12 вересня на площі Свободи в Харкові будуть чергувати 40 рятувальників, 3 автоцистерни та спеціальні підрозділи на дахах прилеглих будинків.
16:11
Співробітники правоохоронних органів перекрили доступ на площу Свободи. Головна площа Харкова зараз оточена міліціонерами.
11:13
Екс-керівник ГП «Харківський метрополітен» Сергій Мусєєв підтвердив кореспондентові «Варти» інформацію про те, що рішенням Верховного Суду України його відновлено на посаді начальника підприємства. У той же час він підкреслив, що поки не має наміру вживати активних дій, щоб повернути собі крісло.
17:30
У цей час у місті від гарячого водопостачання відключено 1549 будинків, повідомив директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв.
15:48
Керівництво ХАТОБу розглядає питання, як звільнитися від численних ролерів, велосипедистів та скейтбордистів, які облюбували площадку перед театром.
15:46
У місті проходить заміна старих труб гарячого водо та теплопостачання на сучасні, пінополіуретанові. Так, цим летом частина робіт із вкладання труб велася з використанням саме такої сировини, повідомив директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв.
14:48
Пікет студентами будинку облдержадміністрації з приводу захисту прав студентів на пільговий проїзд у метрополітені не відбувся.
13:53
За планом ХТМ повинні були бути готовими до опалювального сезону до 1 жовтня. Але реальна готовність наступить уже у районі 15 вересня. Так, на сьогоднішній день сумарна готовність підприємства перевищує 90%, повідомив його керівник Сергій Андрєєв.