Харкiв

15:39
Відповідно до розпорядження Харківського міського голови Михайла Добкіна, у місті затверджено нагороду «Спортивна гордість Харкова», повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв.
15:15
У зв'язку із проведенням 12 вересня у Харкові концерту групи «Queen» ГП «Харківський метрополітен» буде працювати на прийом пасажирів до 1-ої години ночі.
13:37
Начальник обласного главку МВС України генерал-лейтенант Віктор Развадовський та його заступник полковник Валерій Лютий були нагороджені почесним знаком обласної ради «Слобожанська Слава».
11:35
«На сьогоднішній день із всіх українських аеропортів харківський попереду всієї планети. У нас у єдиних уже є й бізнес-план, й укладені проектні договори, проектанти вже видають робочі документи. І ми вже починаємо будуватися. В Україні ніхто ще не приступив до будівництва, мова йде тільки про плани й про майбутнє», – заявив у коментарі кореспондентові «Варти» заступник директора компанії «Нью Системс АМ» Павло Прусак.
16:08
«Ситуація в україно-російських відносинах останнім часом значно підірвана останніми подіями, що пов'язані з грузино-південноосетинским конфліктом», – сказав лідер Партії регіонів Віктор Янукович на брифінгу 5 вересня.
15:57
Начальник ГУ МВС України в Харківській області Віктор Развадовський заявив, що колишній начальник міського управління міліції Олексій Барков передавав результати експертиз щодо пожежі на ринку «Барабашово» третім особам.
11:34
6–7 вересня в Харкові відбудеться Другий міжнародний ролер-фестиваль «ЯролеR-2008». Як повідомляють організатори, це єдиний в Україні захід подібного роду.
16:51
У зв'язку з майбутнім підвищенням плати за проїзд у міському метрополітені, 11 вересня з 14.00 до 15.00 студенти харківських вузів будуть пікетувати будинок облдержадміністрації, вимагаючи переглянути пільги для студентів.
16:36
У мережі Інтернет запущено сайт харківського концерту групи Queen. Нову інформацію щодо благодійного концерту легендарної рок-групи в підтримку боротьби зі СНІДом буде розміщено за адресою www.lіfemustgoon.net.
15:31
14 вересня в рамках фестивалю Djuіce Musіc Drіve 2008 на площі Свободи в Харкові виступить популярний європейський дует Morandі. Румунська група стане хедлайнером свята.