Харкiв

10:26
У середу о 10.00 почала роботу чергова XXV сесія Харківської міської ради. До порядку денного включено 40 питань.
09:42
Харків знаходиться на першому місці за підсумками всеукраїнських учнівських олімпіад. Про це повідомив харківський міський голова Михайло Добкін під час телемосту «Відкритий урок» у вівторок увечері.
12:43
Нові студентські безконтактні картки для проїзду в Харківському метрополітені будуть уведені в обіг з 1 жовтня ц.р. Про це у вівторок повідомив головний інженер ГП «Харківський метрополітен» Валерій Філіппович.
12:20
10 вересня о 18.00 Управління у справах родини та молоді Харківської міськради разом з Харківським міським центром дозвілля молоді проведуть у розважальному центрі «Меридіан» загальноміський захід.
11:37
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк планує найближчим часом відвідати Харківську область.
17:28
Після 9 місяців роботи протеже концерну АВЕК Геннадій Броншпак так і не одержав офіційного статусу начальника харківської підземки. Тепер АВЕК іде з метро, знімає свою охорону (від «Барабашово») та впускає старих керівників-професіоналів.
17:12
25–26 вересня ц.р. у Харкові пройде круглий стіл за темою «Діалог культур і сучасне українське суспільство», що буде організовано Фондом підтримки демократичних ініціатив Євгенія Кушнарьова та Міжнародним Інститутом регіональної преси та інформації.
17:02
18 вересня відбудуться суспільні слухання на тему «Кому більш потрібен метрополітен: Олександру Фельдману або харків'янам?».
16:51
У п'ятницю кордон України перетнули 12 траків. Вони привезли з Бельгії до Харкова сцену для виступу групи «Queen» на благодійному концерті в підтримку боротьби зі СНІДом, що організує благодійний фонд Олени Франчук «АНТИСНІД».
15:58
Організація, який належить земельна ділянка перед фасадом майбутньої школи Яни Клочкової, відмовилася на користь міста від її частини. Фасад буде відкрито, і підхід і під'їзд до колишнього басейну «Піонер» будуть вільними, повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв.