Харкiв

12:29
Подальша доля та кар'єра колишнього начальника ГУ МВС України в Харківській області Станіслава Крижановського ще не вирішена.
13:43
Судові дебати відносно 1-го Харківського земельного аукціону закінчено. Аукціон визнаний законним, повідомив директор Департаменту земельних відносин Харківської міськради Борис Баронін.
10:23
У вівторок начальник Управління земельних відносин Борис Баронін має намір провести прес-конференцію.
17:07
У планах щодо озеленення Харкова – засадити всю Сумську вулицю липами, Пушкінську – кленами, Полтавських шлях – каштанами, повідомив директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Кітанін.
16:21
14-го серпня 2008 року на території Головного управління МНС у Харківській області відбулося врочисте освячення храму Святителя Миколи Угодника. Церемонію провів архієпископ Ізюмський Онуфрій, вікарій Харківської єпархії Української православної церкви.
15:29
До 2009 року буде відновлене зовнішнє освітлення у парку Артема на Московському проспекті, повідомив директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Кіитанін.
15:05
З 14 по 19 вересня Харківський міський голова Михайло Добкін находиться в Ізраїлі. Метою візиту є участь у Міжнародній конференції мерів, що уже 26 рік підряд традиційно проходить у Єрусалимі.
14:48
Індійська вакцина від кору та краснухи, від якої, нібито, загинув юнак у Донецькій області, безпечна, вважає головний санітарний лікар області Іван Кратенко.
14:26
Наприкінці листопада – на початку грудня в Харківському регіоні можна чекати епідемію грипу типу «А». Про це повідомив у понеділок головний санітарний лікар області Іван Кратенко.
13:39
Після відновлення фонтана на площі Руднєва в Харкові це місце стало улюбленим пунктом маршрутів весільних кортежів, повідомив директор Департаменту ЖКХ Віктор Кітанін.