Харкiв

10:23
«Ті, хто навчився фальсифікувати кримінальні справи, вважає, що можна сфальсифікувати студентську справу. Я всі ці інсинуації на адресу Національного університету внутрішніх справ щодо того, що там можуть незаконно видати диплом, категорично та рішуче відкидаю», – заявив у середу на сесії Харківської міської ради генерал-полковник Олександр Бандурка.
16:47
На сесії Харківської міської ради було ухвалено рішення про будівництво поки ще безіменної бібліотеки політичної літератури на площі Свободи.
15:48
12 вересня на концерті групи Queen у підтримку боротьби зі СНІДом з високим ступенем імовірності пролунають пісні з нового альбому групи «The Cosmos Rocks», тому що шоу в Харкові відкриває світове турне в підтримку цього альбому.
14:29
У планах харківської міської влади на 2009 рік – забрати трамвайну зупинку «Червоноармійська» на Полтавському шляху, де 2 травня джипом було збито на смерть 6 осіб.
14:13
«Дощу не буде. У всякому разі, я б дуже хотів, щоб його не було», – сказав Харківський міський голова Михайло Добкін, коментуючи можливі опади 12 вересня, коли в Харкові пройде концерт групи Queen у підтримку боротьби зі СНІДом.
14:01
10-й ювілейний Міжнародний харківський фестиваль фантастики «Зоряний міст» пройде з 11 по 14 вересня.
13:50
Коли Фонд Олени Франчук запросив у групи Queen райдер – список вимог щодо організації концерту – була отримана велика кількість технічних вимог, але побутовий райдер ще й дотепер не надійшов, повідомила директор Фонду Ольга Руднєва.
13:36
Унікальний за своїми характеристиками екран розміром 17 на 8 метрів буде працювати під час концерту групи Queen у Харкові, що організовано фондом Олени Франчук у підтримку боротьби зі СНІДом.
10:54
Керівник фракції «Наша Україна» Андрій Руденко перед початком сесії Харківської міської ради оголосив заяву фракції, у якій виразив «невдоволення ситуацією, що склалася у Верховній Раді України».
10:46
Як заявив на початку XXV сесії харківський міський голова Михайло Добкін, новим начальником міського Управління міліції призначено Олександра Остряніна.