Харкiв

11:55
Харківський міський голова Михайло Добкін прийняв сьогодні Надзвичайного та Повноважного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ганса-Юргена Гаймзета, який прибув до Харкова у рамках Днів культури міст-побратимів Харкова й Нюрнберга, що тривають до 24 вересня.
10:43
«Харків'яни хворіють на такі ж хвороби, як і жителі всіх країн світу», – переконаний Микола Яблучанський, доктор медичних наук, завкафедрою ХНУ ім. Каразіна.
17:40
25–27 вересня на площі Конституції під патронатом міської влади пройде День здоров'я.
17:16
22 вересня в рамках візиту до Харкова з метою знайомства із представниками місцевої влади та вивчення перспектив співробітництва в галузях економіки, науки та освіти Надзвичайний і Повноважний посол Південно-Африканської республіки в Україні Андріс Фентер зустрівся з Харківським міським головою Михайлом Добкіним.
17:09
Будівельні роботи зі зведення «Металіст-Сіті» у рамках підготовки до Чемпіонату Європи 2012 року розпочнуться у 2009 році.
16:47
Директор компанії «Нью Системс АМ» Володимир Васильченко уважає, що харківський аеропорт не має потреби в створенні базової авіаційної компанії.
16:09
Навесні 2009 року на стадіоні «Металіст» планується відкрити магазин однойменного футбольного клубу.
15:38
Відповідно до розпорядження міського голови Михайла Добкіна, послуги з теплопостачання в школах, лікарнях, дитячих та інших закладах соціально-культурного призначення Харкова почнуть надаватися з 1 жовтня.
15:30
Відповідно дорученню Харківського міського голови в місті було вперше проведено конкурс на звання кращого спортсмена місяця «Спортивна гордість Харкова».
17:52
Більшість членів Харківської містобудівної ради прихильно поставилася до проекту багатофункціонального комплексу на вулиці в «петлі» повороту з вул.Шевченко на вул.Героїв Праці.