«Газета 24» ліквідувала харківське регіональне представництво (доповнено)

Віталій Альошин, Дмитро Стриженко  |  Четвер, 25 вересня 2008, 17:16
Як стало відомо «Дозору», київське керівництво «Газети 24» вирішило закрити регіональні представництва видання.
 «Газета 24» ліквідувала харківське регіональне представництво (доповнено)

Зокрема у четвер з харківської редакції вже було вивезено оргтехніку. Остаточно філію закриють 30 вересня. Планується, що в Харкові залишиться тільки один власкор газети.

Проіснувавши всього півтора року, щоденна всеукраїнська «Газета 24» припиняє свій вихід у первісному форматі.

Нагадаємо, проект було запущено відразу в шести містах України – Донецьку, Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Львові та Києві.

Для цього робота шести регіональних редакцій і центрального офісу, а також колишнього харківського ТВ-каналу «Тоніс» була об'єднана в один холдинг – «Медіа-Дом». Друкувалася газета в декількох регіональних друкарнях. Кожен регіон доповнював загальний випуск своїми – спочатку трьома, а потім двома – смугами.

Газета виходила шість разів на тиждень і видавалася українською та російською мовами (залежно від регіону поширення).

Але стати загальноукраїнським таблоїдом на європейський зразок газеті так і не вдалося. Київське керівництво по-своєму бачило й продовжує бачити концепцію видання.

Як стало відомо «Варті», харківські фахівці медіаринка називають і інші причини. Серед суб'єктивних, насамперед , несистемна рекламна політика та відверто слабке просування видання на харківському ринку.

Сюди ж можна додати й об'єктивні причини – насиченість ринку друкованих видань, неготовність харківського читача регулярно купувати «товсту» щоденну газету та прихильність харків'ян до електронних ЗМІ.

Видимо, із цих причин інвестор проекту Володимир Костерін (співвласник «Транс банку») вирішив змінити формат видання: замість регіональних редакцій у регіонах залишається по одному власкору. Значно скорочено штат і головний офіс.


 

comments powered by HyperComments