Харкiв

15:25
На обговорення містобудівної ради Харкова винесено два питання: будівництво бізнес-центра на площі Карла Маркса, 2 на перетині з Лопанською набережною та мультикомплексу з житловими будинками, офісними, торговельними, соціальними об'єктами в «петлі повороту» з вул.Шевченко на вул.Героїв Праці на Журавльовці.
14:41
Пам'ять про харків’ян, які пішли з життя та мають звання «Почесний громадянин міста Харкова», повинна бути увічненою. Таку пропозицію внесла вчора міська топонімічна комісія, повідомляє офіційний сайт міськради.
17:23
В Україні пройшла акція на згадку про мотоциклістів та скутеристів, що загинули на дорозі через нерозсудливість водіїв автомобілів. Опівдні на центральних площах міст зібралися власники двоколісних машин і запалили свічі на згадку про загиблу 16 вересня Ганну «Микиту» Мишуткіну.
15:35
У Міністерства охорони здоров'я немає законних важелів впливу, щоб змусити Харків продовжити вакцинацію проти кору та краснухи індійською вакциною, повідомив «Варті» директор Департаменту охорони здоров'я й соціальних питань Ігор Шурма.
15:27
Суспільні слухання та дискусія на тему, кому має належати Харківський метрополітен, організовані сьогодні ініціативною групою в ДК Київського району, не вийшли.
13:30
Голова Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація боротьби з інсультом» професор Микола Поліщук передав школам Харкова 160 комплектів агітаційних матеріалів (наборів брошур) про шкоду паління.
17:20
В Україні на рік стається 100–110 тисяч інсультів, повідомляють голова Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація боротьби з інсультом», професор Микола Поліщук та головний фахівець МОЗ з неврології Тамара Міщенко.
16:54
Харківська міська влада за останні 2 роки вклала в протидію проблемі інсультів порядку 2 мільйонів гривень, повідомив директор Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міськради Ігор Шурма.
15:21
У рамках акцій «Зміряй свій тиск і скажи інсульту – ні!» та «Сигаретам – стоп!» у Харкові на пл.Свободи біля Національного університету ім.Каразіна, на «Скляшці», на пл.Конституції та біля ст.м.«Маршала Жукова» можна поміряти артеріальний тиск у спеціально обладнаних наметах.
13:34
Екс-керівник Харківської обласної організації Партії регіонів Василь Салигін, на жаль, не впорався з покладеними на нього обов'язками.