Харкiв

18:37
У вівторок керівників деяких районних організацій партії «Народний союз «Наша Україна» не пустили до офісу міської організації НСНУ.
15:58
У середу відбудеться прес-конференція керівників районних організацій партії «Народний союз «Наша Україна».
14:49
У вівторок у Дзержинському районному суді міста Харкова почався розгляд справи за позовом голови Апеляційного суду Харківської області Михайла Бородіна до народного депутата України Юрія Кармазина та телеканалу «ФОРА».
12:04
З 12 грудня 2008 р. німецька авіакомпанія Germanіa Express планує розпочати польоти за маршрутом Дюссельдорф – Харків. Як повідомляв представник авіаперевізника, польоти будуть здійснюватися 1 раз на тиждень по п'ятницях. Мінімальний тариф в одну сторону складатиме 175 євро.
11:00
О 9.30 у Дзержинському районному суді міста Харкова починається розгляд справи за позовом голови апеляційного суду Харківської області Михайла Бородіна до народного депутата Юрія Кармазина та телеканалу «ФОРА».
10:19
Харків є одним з найбільш підготовлених до матчів Євро-2012 міст України. Однак існує одна серйозна проблема – готелі.
17:56
Політику керівництва НАК «Нафтогаз України» відносно підприємств-боржників можна охарактеризувати як «війну із власним населенням».
17:01
Роботи по підготовці Харкова до опалювального сезону 2008–2009 рр. були проведені на «тверду четвірку», і до 1 жовтня місто буде готове до початку опалювального сезону.
16:57
«Усе, що мені відомо про нового начальника харківської Державтоінспекції, – це те, що він племінник (Віктора) Развадовського», – заявив харківський міський голова Михайло Добкін у понеділок.
14:32
На колегії в ХОДА у понеділок міський голова порушив питання щодо боргів КП «Харківські теплові мережі» як таких, що згідно 440 Постанові Кабінету Міністрів не враховуються як борги держави через підвищення вартості палива.