Харкiв

13:12
Голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков заявив, що найближчим часом держава може компенсувати НАК «Нафтогаз України» різницю в тарифах, і в Харкові буде розпочато опалювальний сезон.
12:19
У суботу у великій залі виконавчого комітету Харківської міської ради відбудуться загальноміські суспільні слухання на тему «Доцільність завершення будівництва та розташування двох новопобудованих об'єктів по вул. Сумський, 10 та 70–72».
11:28
КП «Харківські теплові мережі» почало подачу тепла споживачам, повідомили в прес-службі ХТМ.
15:41
У зв'язку із проведенням аварійних робіт у тепломережі на ділянці вул. Динамівської повністю буде закрито рух транспорту.
14:00
22 жовтня ініціативна група харківських студентів відправиться у столицю Російської Федерації, щоб взяти участь у проведенні великого круглого столу, присвяченого 90-річчю ВЛКСМ, розповів студентський мер Харкова Денис Конопльов.
13:43
У рамках молодіжного руху «Студентська республіка» для харківських студентів будуть проводитися тренінги з написання резюме, презентації себе та проходження співбесіди, розповів мер Республіки Денис Конопльов.
11:43
На території «Міжнародного аеропорту «Харків» почалося будівництво нового термінала. Зараз на його місці – котлован розміром 125 на 75 метрів.
10:22
Сьогодні об 11.00 розпочнеться прес-конференція начальника Управління Національного банку України в Харківській області Володимира Качука.
10:18
В Орджонікідзевському районі міста Харкова з'явиться новий сквер, розповів Директор департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.
16:13
Кінний ринок у Харкові не буде працювати два дні. Його закриють у п'ятницю о 12:00, а відкриють тільки через дві доби – зранку у неділю. Це пов'язане із проведенням матчу «Україна – Хорватія», що відбудеться у суботу на стадіоні «Металіст».