Харкiв

17:02
В умовах загальної кризи всі резерви міського бюджету будуть спрямовані, насамперед, на захищені статті бюджету: виплату боргів по зарплаті, комунальні платежі та на надання допомоги комунальним підприємствам.
14:00
Співробітники ДАІ покинули місце страйку водіїв трамваїв і кондукторів у Харкові, що выдбувається на перехресті пр.Тракторобудівників та вул.Героїв Праці.
13:28
Харківський міський голова Михайло Добкін, керівництво ХОДА та представники НАК «Нафтогаз України» проводять переговори щодо включення ТЕЦ-5.
10:59
На перехресті вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників відбувається страйк співробітників Харківського Міськелектротрансу, які вимагають виплатити заборгованість по заробітній платі.
12:35
У суботу в Харківському будинку актора почав роботу один із самих оригінальних театральних фестивалів – «Курбалесія». У якості центрального креатива – створення молодими композиторами, акторами та режисерами повноцінного мюзиклу прямо з нуля.
11:32
28 жовтня Харківський міський голова відбув у відрядження до Київа, щоб поспілкуватися з керівництвом НАК «Нафтогаз України».
10:23
Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова вважає, що її школу плавання в Харкові буде відкрито у 2010 році. Про це олімпійська чемпіонка заявила у коментарі газеті «Дело».
14:26
Збори працівників ВАТ «Турбоатом» вирішило звернутися до президента України Віктора Ющенка із проханням втрутитися в ситуацію навколо підприємства.
12:14
На харківському заводі «Турбоатом» відбуваються збори трудового колективу підприємства. Співробітники заводу обговорюють «заходи протидії рейдерському захопленню підприємства».
11:49
Харківський міський голова Михайло Добкін не виключає, що тариф на тепло може бути підвищений до грудня 2008 року.