Харкiв

16:32
В авторській школі Бойко відбувається акція «Діти проти паління дорослих».
16:12
Прокурор Харківської області Василь Синчук привітав працівників прокуратури з наступаючим професійним святом. «Те, що в мерії влаштовуються такі заходи, свідчить про повагу та довіру до працівників прокуратури», – сказав В. Синчук.
15:33
Група «Різні Люди» у п'ятницю представить у Харкові новий альбом «Дороги».
15:31
У Харкова є всі шанси стати основним містом для ЧЄ-2012 по футболу, вважає Костянтин Токарєв, голова постійної депутатської комісії з міжнародного співробітництва, інвестицій та сприяння підготовці та проведенню в Харкові Євро-2012.
13:36
На даний момент Харків виграв усі суди, включаючи Верховний суд України, із приводу Сумського ринку.
11:33
У новому тарифі на проїзд у Харківському метро, крім зарплати співробітників метрополітену та робіт на підтримку безпеки пасажироперевезень, може бути закладена інвестиційна складова.
16:59
Сесія Харківської міської ради пройде у великій залі міськради 3 грудня ц.р.
10:44
Тиждень російської мови пройде у Харкові з 15 по 19 грудня 2008 року, повідомив член тимчасової комісії з впровадження Європейської хартії мов Харківської облради Ігор Массалов.
15:23
Як повідомив «Справжній Варті» комерційний директор ФК «Металіст» (Харків) Олексій Жуковін, трансляція виїзного матчу групового турніру Кубка УЄФА проти турецького «Галатасарая» на мультимедійних екранах ОСК «Металіст» проводитися не буде.
13:15
У середу харківський міський голова Михайло Добкін проведе прес-конференцію на тему: «Робота комунальних підприємств у зимовий період».