Харкiв

12:39
У результаті переговорів, що пройшли сьогодні в НАК «Нафтогаз України», досягнута домовленість про поставку газу на харківську ВАТ «ТЕЦ-5».
14:57
За інформацією КП «Харківські теплові мережі», за станом на 08.00 4 листопада тепло подається до 5 187 будинків Харкова (87%).
13:45
«Підприємство «Вода» зіштовхнулося з безпрецедентним тиском з боку одного з енергопостачальних підприємств. Мова, зокрема, іде про АТ «Харківобленерго», – заявив директор КП ВТП «Вода» Сергій Кадигроб.
13:30
Комунальне підприємство «Вода» розробило ряд заходів, що мають підвищити рівень розрахунків за послуги водопостачання.
13:12
7 листопада відповідно до розпорядження Харківського міського голови відбудеться позачергова 27 сесія міської ради 5 скликання.
13:52
Керівництво харківської ВАТ «ТЕЦ-5» зараз перебуває в Києві, де проводить переговори з НАК «Нафтогаз України» щодо поставок газу на теплоцентраль.
12:43
Харківська ТЭЦ-5 станом на 3 листопада не уклала договір із ДК «Газ України» на поставку лімітів газу.
15:44
У Києві водіям маршрутних таксі офіційно заборонили курити в салоні автомобіля. У Харкові така норма діє вже досить довго, окрім того подібні дії давно заборонені на національному рівні законом про автотранспорт, повідомив «Справжній Варті» керівник Департаменту транспорту та зв'язку Харківської міськради Євгеній Водовозов.
10:19
У п'ятницю зранку на площе Свободи розпочався пікет Харківської обласної та міської організацій Партії регіонів, що протестують проти відключення російських телеканалів.
17:24
Президент України Віктор Ющенко призупинив дію постанови уряду від 17 жовтня ц.р., у якому мова йшла про передачу держпакета акцій ВАТ «Турбоатом» з Фонду держмайна Міністерству промислової політики.