Харкiв

10:34
Кіноверсія концерту легендарної групи Queen, що відбувся у Харкові 12 вересня в підтримку боротьби зі СНІДом, буде транслюватися у харківському кінотеатрі «Боммеръ» з 1 по 14 грудня.
11:17
У Харкові за підсумками 2009 року не буде боргів за заробітними платами, сказав у понеділок Харківський міський голова Михайло Добкин.
11:40
На ім'я Харківського міського голови надійшов лист від екс-начальника ГП «Харківський метрополітен» Геннадія Броншпака про узгодження нового тарифу на перевезення пасажирів.
16:14
У четвер у Харківській Єпархії Митрополит Харківський та Богодухівський Никодим вручив церковний орден і грамоту Священного синоду з нагоди 1020-річчя хрещення Русі Харківському міському голові Михайлу Добкіну, заступнику міського голови Ігорю Шурмі, голові правління ВАТ «Трест Жилстрой-1» Олександру Харченку, директору ГП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» Олександру Жданову та іншим.
14:39
У четвер відбудеться позачергова сесія Харківської обласної ради, на якій буде розглянуто питання про соціально-економічне положення в області, що склалася у зв'язку з фінансовою кризою.
13:41
У п'ятницю тепловики Харківської ТЕЦ-5 запустили перші казани, у суботу – енергоблок.
16:32
ДК «Газ України» розпочала поставки лімітів газу на харківське ВАТ «ТЕЦ-5».
14:38
«Інспектори УЄФА не будуть запитувати: криза чи не криза. У них є тільки два критерії: місто готове до Євро-2012 або не готове», – підкреслив Харківський міський голова Михайло Добкін.
11:58
Харківська ВАТ «ТЕЦ-5» за станом на ранок 7 листопада не отримала лімітів газу.
11:33
У п'ятницю о 12:00 почне роботу позачергова сесія Харківської міської ради, присвячена питанням бюджету.