Харкiв

10:39
«У 30-ті роки цього пам'ятника там ще не було. Тому якщо ми хочемо відтворити той образ міста, що буде у фільмі, природно, пам'ятник Леніну там знаходитися не повинен», – повідомив продюсер фільму «Дау», що знімається в Харкові за мотивами життя та наукової діяльності нобелівського лауреата Лева Ландау, Артем Васильєв.
14:47
ІБК «Авантаж» стала офіційним спонсором баскетбольного клубу «Політехнік», заявив президент корпорації Анатолій Денисенко.
13:14
Харківська міська рада підтримає підвищення вартості на проїзд у метрополітені, якщо буде надане економічне обґрунтування нового тарифу.
10:25
У вівторок у театрі російської драми імені О. Пушкіна розпочалася 17-та конференція Харківського обласного відділення Партії регіонів.
16:30
На сесії Харківської обласної ради в середу планується заслухати інформацію про початок опалювального сезону в Харкові та Харківській області.
13:50
Харківський метрополітен збирається підвищити тарифи на перевезення пасажирів. Відповідні розрахунки вже передано в ХОДА.
12:35
Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення збирається з 1 листопада прибрати з мереж кабельного телебачення всі російські канали, у тому числі «Перший канал. Всесвітня мережа», «РЕН ТВ», «ТВЦ2» та «РТР-Планета».
12:06
За інформацією КП «Харківські теплові мережі», на ранок 17 жовтня тепло подається у 3147 будинків Харкова, що становить 53% від загального числа житлового фонду.
17:24
Візит глави Фонду державного майна України Валентини Семенюк-Самсоненко в Харків пов'язаний з «проблемами заводу «Турбоатом» та «Харківметробудом».
15:16
Харківську ТЕЦ-4 підключено до газопостачання: виконавча служба змусила охоронців НАК «Нафтогаз України» виконати рішення суду.