Харкiв

17:49
Зараз міська влада розглядає різні варіанти заходів щодо усунення пробок у центральній частині Харкова.
14:09
«Сьогодні зранку я брав участь у робочому засіданні в губернатора Арсена Авакова. Проблема із включенням ТЕЦ-5 змусила мене – і Авакова теж – забути всі особисті амбіції, всі минулі образи», – заявив харківський міський голова Михайло Добкін.
11:35
У п'ятницю о 12:00 у прес-центрі Харківської міської ради відбудеться прес-конференція міського голови Михайла Добкіна.
10:38
У Київському районі з'явилися нові вулиці – Приймаківська та Коротченківська. Ці назви пов'язані з розміщенням там колишнього хутора Приймаков (Коротченков), що увійшов у межі міста.
14:37
Голова правління НАК «Нафтегаз України» Олег Дубина та Харківський міський голова Михайло Добкін домовилися про включення ТЕЦ-5.
12:34
Депутатський корпус Харківської міської ради прийняв рішення не виділяти на будівництво метрополітену 8 млн грн. до того, як держава не профінансує свою частину.
11:40
Харківська міська рада має намір звернутися до операторів кабельного телебачення з вимогою продовжити трансляцію російських телеканалів.
10:25
Відповідно до розпорядження Харківського міського голови в четвер почалася чергова 26-я сесія міськради.
14:13
2008 року нова станція Олексієвської гілки Харківського метрополітену (ст. м. «Олексієвська») здана в експлуатацію не буде.
13:21
КП «Харківські теплові мережі» опалюють уже 75% будинків у Харкові, однак це межа потужності ХТМ, надалі без включення ТЕЦ-5 , підключити до опалення 25% будинків, що залишилися, буде неможливо.