Близько 40 вагонів заблокували трамвайні шляхи на Салтівці (ФОТО)

Дмитро Стриженко  |  Середа, 29 жовтня 2008, 10:59
На перехресті вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників відбувається страйк співробітників Харківського Міськелектротрансу, які вимагають виплатити заборгованість по заробітній платі.
Близько 40 вагонів заблокували трамвайні шляхи на Салтівці (ФОТО)

Як передає кореспондент «Справжньої Варти», в акції протесту бере участь близько 100 осіб. Крім того, на трамвайних шляхах на ділянці вул. Героїв Праці від вул. Гвардійців Широнінців до пр. Тракторобудівників знаходиться близько 40–50 трамваїв, також порожні вагони трамваїв стоять на шляху руху 23-го трамвая (пр. Тракторобудівників) і 27-го трамвая (вул. Академіка Павлова).

За словами страйкуючих, їм уже протягом 2-ох з половиною місяців не платять зарплату.

Як заявив директор Департаменту транспорту та зв'язку Євгеній Водовозов, заборгованість утворилася через те, що кошти не надходять із державного бюджету: із запланованих 100 млн грн держбюджет перерахував лише 18 млн грн. У той же час, сказав він, держбюджет не компенсує витрати на перевезення пільгового контингенту.

За словами Водовозова, з міського бюджету вже виділено кошти на погашення заборгованості. Першу їх частину буде перераховано на зарплатні картки вже до середини дня, повністю розрахуватися з боргами планується протягом одного-двох днів.

Співробітники Міськелектротрансу мають намір страйкувати, «поки на картках не з'являться гроші».

ФОТОРЕПОРТАЖ З МІСЦЯ ПОДІЙ

 

comments powered by HyperComments