У міськраді вважають, що криза Металісту не стане на перешкоді

Костянтин Колесник  |  Середа, 10 грудня 2008, 16:04
На розширеній нараді в міськвиконкомі, яку проводив секретар Міськради Геннадій Кернес, керівники служб транспортного і дорожнього господарства обговорили вимоги УЄФА щодо розвитку інфраструктури території в районі КП ОСК «Металіст».
У міськраді вважають, що криза Металісту не стане на перешкоді

Головним підсумком наради стало рішення, що всі необхідні вимоги виконуватимуться в намічені терміни, повідомляється на сайті Харківської міськради.

Відзначено, що розвиток території в районі КП ОСК «Металіст» передбачає організацію маршрутів пішохідного руху, що дасть можливість забезпечити безпеку як підходів до стадіону, так і евакуацію потоку уболівальників після закінчення ігор.

Для гостей міста Харкова під час проведення ігор Євро-2012 відповідно до концепції громадського транспорту і управління транспортними потоками буде визначена мережа муніципальних парковок у радіусі 20-хвилинної пішохідної зони від стадіону та маршрутів підвезення уболівальників від і до місця парковки.

Громадським транспортом буде чітко забезпечено підвезення вболівальників від міжнародного аеропорту, автобусних станцій, залізничного вокзалу і центру міста, від і до стадіону.

Для чіткої взаємодії всіх забудовників на території буде розроблено остаточний варіант генерального плану стадіону і прилеглої території з урахуванням парковки транспорту для «сім'ї УЄФА» з розміщенням всіх функціональних зон і приміщень на час проведення Євро-2012 .

Крім того, учасники наради ухвалили рішення щодо етапності виконання намічених заходів з урахуванням створення належних умов для підготовки і проведення міжнародних ігор за участю ФК «Металіст».


 

comments powered by HyperComments