Протас оголосив війну губернатору Авакову

Дмитро Стриженко  |  Понеділок, 6 жовтня 2008, 11:37
Розкол у рядах харківської «Нашої України» помітний неозброєним оком. Конфлікт виглядає, як суперечки окремої районної парторганізації та керівника міського осередку партії. Але джерело в НУ стверджує, що протистояння йде на більше високому рівні.
Протас оголосив війну губернатору Авакову

Про це пише сайт медіагрупи «Об'єктив», передає «Сеть экстренного оповещения».

Про суть конфлікту розповів депутат міської ради від НУ Ігор Вировець. «Призначали його (начальником виборчого штабу в Московському районі) не просто так, це зрозуміло. Рішення приймалося обдумано. Вони знали, що ця людина буде орати та фінансувати!» – сказав він.

Разом із Протасом в «Нашу Україну» прийшло близько 5 тисяч активістів, переважна більшість – працівники торговельної групи «Таргет». Більш того, біля трьох тисяч навіть отримали партійні квитки. Тут і почалися тривалі суперечки усередині партії – чи вважати людей Протаса членами НУ. Керівник міської організації Андрій Руденко попросив обласне керівництво партії вважати видачу партквитків нелегітимною, пише інтернет-видання.

«Ось тут усе і почалося. Чому? Ну, тому що у рядах цієї нашої московської організації багато людей, яких Олександр Миколайович увів! Саме через цей конфлікт із НУ і вийшов Олександр Протас. Керівництво обласного осередку його старань не оцінило, ставилося до головного спонсора по-хамськи», – заявив Вировець. За його словами, головний винуватець – Андрій Руденко.

«Розкол у рядах харківської НУ помітній неозброєним оком. На перший погляд, конфлікт виглядає, як суперечки окремої районної парторганізації та керівника міського осередку партії. Але джерело в «Нашій Україні» затверджує: це протистояння відбувається на більше високому рівні. Схоже, Олександр Протас повідомляє відкриту війну своєму колишньому однодумцеві, губернаторові Арсенові Авакову», – відзначає МГ «Об'єктив».

 

comments powered by HyperComments