Зупинку, де загинуло 6 осіб, буде ліквідовано

Микола Кузнєцов  |  Середа, 10 вересня 2008, 14:29
У планах харківської міської влади на 2009 рік – забрати трамвайну зупинку «Червоноармійська» на Полтавському шляху, де 2 травня джипом було збито на смерть 6 осіб.
Зупинку, де загинуло 6 осіб, буде ліквідовано

Про це повідомив Харківський міський голова Михайло Добкін. За його інформацією, буде розроблено проект нового кільця в районі Південного вокзалу, щоб розвантажити околишні зупинки.

Мер нагадав, що обсяг роботи на харківських дорогах перевищує все, що зроблено в місті за останні 10 років.

Так, в 2008 році буде закінчено спуск Жилярді, вул.Героїв Праці до вул.Академіка Павлова, складне перехрестя Полтавського шляху з вул.Конєва, обладнані всі трамвайні переїзди на Салтівському шосе. Вулицю Весніна буде зроблено частково – реконструкція відрізка між вул.Пушкінською та вул.Артема розпочнеться в 2009 році. Одна трамвайна колія тут буде знята, вулицю Весніна буде розширено, а трамвай пущено в об'їзд у безпосередній близькості від колишнього маршруту.

«Темпи будівництва доріг у наступному році ми знижувати не збираємося. Якщо бути об'єктивним і не намагатися змусити нас зробити за 2.5 року те, що не робилося протягом 10 років, то через 3–4 роки такого фінансування, як цього року, і дороги в місті Харкові буде абсолютно неможливо впізнати – у кращу сторону», – сказав Михайло Добкін.

 

comments powered by HyperComments