Суспільні слухання щодо майбутнього Харківського метрополітену було зірвано

Віталій Альошин  |  Четвер, 18 вересня 2008, 15:27
Суспільні слухання та дискусія на тему, кому має належати Харківський метрополітен, організовані сьогодні ініціативною групою в ДК Київського району, не вийшли.
Суспільні слухання щодо майбутнього Харківського метрополітену було зірвано

«Я прийшов сюди за запрошенням, – розповів «Варті» опальний начальник Харківського метрополітену Сергій Мусєєв. Я не збирався обговорювати питання про свою посаду, це прерогатива судової влади. Мені хотілося обговорити з харків'янами питання, у чиїй власності буде вигідніше жити й працювати метрополітену як містотвірному підприємству, що побудоване та функціонує завдяки праці багатьох харків'ян. Але розмови, як бачите, не вийшло».

Зал БК був заповнений групами роздратованих жінок пенсійного віку. Вони «захлопували», «закрикивали» та «затопували» питання одна одної та спроби Мусєєва відповісти на них. Кілька разів у залі звучали вигуки «ганьба», образи на адресу один одного.

С. Мусєєв раз за разом намагався заспокоїти тих, кто зібрався, й повернутися до дискусії про те, кому має належати харківський метрополітен: державі, перебувати в комунальній власності або в приватній (концерну АВЕК, у власності якого, за його словами, метрополітен перебуває сьогодні).
Але спроби відповісти на будь-яке питання, як по команді, зривалися присутніми.

Кілька разів до мікрофона виходив прес-секретар метрополітену Олег Перегон – він намагався спростовувати доводи С. Мусєєва та повторював, що міський метрополітен працює поза політикою. Його слова також заглушали емоційні вигуки невдоволених.

 

comments powered by HyperComments