На площі Свободи запалили свічки в пам’ять про загиблих мотоциклістів

Микола Кузнєцов  |  Четвер, 18 вересня 2008, 17:23
В Україні пройшла акція на згадку про мотоциклістів та скутеристів, що загинули на дорозі через нерозсудливість водіїв автомобілів. Опівдні на центральних площах міст зібралися власники двоколісних машин і запалили свічі на згадку про загиблу 16 вересня Ганну «Микиту» Мишуткіну.
На площі Свободи запалили свічки в пам’ять про загиблих мотоциклістів

У Харкові в акції взяло участь коло 50 осіб. Як розповів «Варті» лідер харківського скутер-клубу «Скіф» Олег «Акела» Духов, на площі Свободи о 12:00 зібралося близько 30 скутеристів і мотоциклістів, а також велосипедисти й навіть автомобілісти.

Опівдні вони відсалютували загиблим товаришам гуркотом моторів і сигналами клаксонів.

Біля статуї Леніна у фотографії Микити залишилися горіти свічі.

«Ми вшанували пам'ять Микити та й усіх, хто загинув на дорозі через безвідповідальне водіння синків багатих папочок та мамочок. Ми хочемо звернути увагу на наші вимоги: на дорозі усі повинні бути рівними в дотриманні правил руху, і все повинні бути рівні перед законом», – сказав Акела.

Відповідно до офіційної інформації, у вівторок у Сімферополі близько 2:40 ночі на повороті з вулиці Гагаріна на вулицю КІМ автомобіль Bentley, що рухався з боку площі Московської, урізався в мотоцикл Suzukі. У результаті ДТП водій мотоцикла, 25-літня дівчина Ганна Мишуткіна, загинула на місці.

За словами свідків, водій Бентлі Віталій Файнгольд, син кримського мільйонера, депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда міг уникнути зіткнення, але не зробив цього.


 

comments powered by HyperComments