Михайло Добкін вручив грамоти та подяки харків'янам з нагоди Дня міста

Олександр Гур'єв  |  Четвер, 21 серпня 2008, 13:25
Сьогодні, 21 серпня, у малому залі міськвиконкому відбувся урочистий прийом з нагоди Дня міста. Відкриваючи його, харківський міський голова Михайло Добкін підкреслив, яку важливу роль грають самі харків'яни в розвитку свого міста.
Михайло Добкін вручив грамоти та подяки харків'янам з нагоди Дня міста

«Жодну подію неможливо реалізувати без участі тих людей, які звикли професійно й сумлінно виконувати свої обов'язки. Завдяки вам, крок за кроком, цеглинка за цеглинкою, створюється той Харків, що ми бачимо зараз», – відзначив мер у привітальній промові. Михайло Добкін упевнений: мета таких людей – перетворити Харків у найкраще місто України.

Потім відбулося врочисте вручення почесних грамот і подяк міського голови тим харків'янам, які внесли відчутний вклад у розквіт свого міста. Були нагороджені журналісти, економісти, спортсмени, керівники. Також почесні грамоти одержали депутати міської ради 5 скликання, такі як Марко Воронов, Ігор Пашко, Костянтин Підгірський, Віктор Бобровський та багато інших.
 

«Цього року місто Харків чекає на дуже багатьох почесних і шановних гостей. Я вважаю, що це говорить про авторитет Харкова не тільки в Україні, але й у світі», – сказав Михайло Маркович.

Не оминув міський голова своєю увагою і проблему протистояння політиків: «Я відчуваю лише одне: скільки б ми зробили, якби нам не заважали. І мені б хотілося, щоб ті політики, які критикують Харків, приїхали й подивилися на самих харків'ян, на наше місто, на те, як воно розвивається. Я думаю, потім їм буде соромно й незручно за те, що вони говорили речі, що не відповідають дійсності».

Завершуючи прийом, Михайло Добкін виразив упевненість, що з кожним днем місто буде ставати «ще кращим, ще гарнішим, ще безпечнішим».


 

comments powered by HyperComments