Технологiї

22:20
Швидкісний 3G Інтернет - це не просто нові можливості для українських користувачів, він ще й розвиває вже наявні програми, робить їх ще більш зручним для використання.
19:56
Розвиток технологій впливає на усі сфери життя. А з впровадженням 3G-інтернету в Україні вже починає мінятися не лише бізнес, але і ринок вакансій.
19:31
3G інтернет стає усе більш популярним. Користувачі вибирають зручність, комфорт і швидкість замість повільного і застарілого 2G формату. Правда, можливості, що відкрилися, ставлять перед українцями нове питання: як зробити так, щоб інтернету вистачало на все.
15:54
З появою швидкісного інтернету нового покоління перед українцями постало питання, що краще 3G смартфон або 3G модем. Щоб відповісти на це питання, треба розібратися в тому, які переваги є у цих пристроїв, а також зрозуміти, які з вказаних переваг взагалі потрібні конкретному користувачеві. Але про все по порядку...
13:49
На сьогодні оператор мобільного зв'язку «Київстар» вже технічно готовий до запуску 3G-мережі в Харкові і передмісті, як тільки Генеральний штаб дасть дозвіл, абоненти зможуть оцінити усі переваги швидкісного інтернету нового покоління.
18:39
Офіційні органи луганської псевдореспубліки не хочуть користуватися послугами «Лугакома», якого з такою завзятістю рекламують серед населення.
18:12
В Україні вже давно говорять про 3G. Більш того тисячі користувачів віддають перевагу його повільнішому і менш прогресивному мобільному інтернету. Ну а якщо ви – не в числі тих, хто вже підключився, вам корисно буде ознайомитися з декількома причинами, за якими все ж варто це зробити.
18:56
Смартфон з 3G інтернетом - це не лише безмежне спілкування і розвага, а і незамінна для роботи річ, яка дозволить вам провести свій трудовий день ефективніше.
17:03
3G в нашій країні з'явився відносно нещодавно, незважаючи на це вже багато хто встиг відчути усі принади швидкісного інтернету на своєму мобільному пристрої. Сьогодні ми поговоримо про те, який він - користувач 3G в Україні.
12:07
Упродовж місяця "Київстар" мінятиме устаткування в Харкові і передмісті, щоб городяни та жителі області змогли підключитися до мережі 3G.