Зручний інтернет: які програми стали працювати простіше з 3G

Четвер, 24 грудня 2015, 22:20
Швидкісний 3G Інтернет - це не просто нові можливості для українських користувачів, він ще й розвиває вже наявні програми, робить їх ще більш зручним для використання.
Зручний інтернет: які програми стали працювати простіше з 3G

Нагадаємо, що в межах нашого спецпроекту «Якісний 3G», який реалізується завдяки підтримці найбільшого вітчизняного оператора мобільного зв'язку Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому так актуальний зараз 3G для України. Ми поговорили про можливості використання мобільних грошей, з'ясували, на що українці витрачають трафік 3G, а також пояснили, в чому полягають особливості 3G стандартів і повідомили, що харків'яни вже зовсім скоро зможуть скористатися якісним 3G-інтернетом від «Київстар».

Сьогодні ми розповімо про те, як популярні програми для телефону стали ще більш незамінними завдяки впровадженню 3G.

Google Maps

Один з найпопулярніших сервісів з мапами, а також і інші його аналоги на кшталт «Яндекс.Мапи» тепер не будуть займати зайве місце на смартфоні. Зверніть увагу, що додатки з мапами вимагають досить великого обсягу пам'яті. А завдяки постійному доступу до швидкісного інтернету, прокладати маршрут і перебувати у великому місті можна буде прямо в мережі.

Ще один плюс - доступ до найактуальнішої інформації, у тому числі - про пробки в місті. У додатках такої немає.

Siri

Найпопулярніший асистент, як і його аналоги, наприклад, Google Now, також працюють при підключенні до інтернету. Так що якщо вам подобається радитися зі своїм смартфоном завжди і скрізь і дізнаватися у нього всю потрібну інформацію, вам потрібно підключення до швидкого 3G.

Periscope

Останній тренд - Periscope від Twitter - це прямі трансляції тут і зараз. Він дозволяє не лише транслювати ваше відео, але і зберігати ці трансляції. А з підключенням до швидкісного інтернету вести відео-репортаж про своє життя можна хоч цілу добу.

Youtube

Youtube - це і мобільне телебачення, і музичний канал, і можливість дивитися трансляції з прес-конференцій та інших заходів онлайн. Одним з головних переваг 3G якраз і є можливість без перешкод дивитися відео в онлайні. Але будьте обережні - на це йде багато трафіку.

Звичайно, активне використання інтернету, - це і відповідні фінансові витрати. А це означає, що слід вірно обрати тариф.

Не варто боятися використовувати швидкісний інтернет. Тарифи бувають різні, і ви можете підібрати той, що підходить саме вам. Ми рекомендуємо вам почати з тарифу, що передбачає менший інтернет-пакет, а коли ви зрозумієте, що виділеного трафіку не вистачає, варто поступово піднімати планку.

До слова, «Київстар» пропонує харків'янам відразу кілька вигідних тарифів. Наприклад, за тарифний план «Для смартфона» ви заплатите від 25 гривень за місяць і отримаєте безлімітні дзвінки в мережі, дзвінки по 60 копійок за хвилину на інші мережі, 500 Мб інтернету, соцмережі б / п. А підключившись за 120 гривень на місяць до тарифу «Для смартфона екстра», ви отримаєте безліміт в мережі «Київстар», 200 хвилин на дзвінки на інші мережі та 2500 Мб інтернету.

Але якщо вам хочеться заощадити, і при цьому комфортно користуватися швидкісним інтернетом, то для цього потрібно всього лише оптимізувати роботу смартфона і підібрати відповідний тариф.

Слідкуйте за нашим спецпроектом і отримуйте корисну інформацію про інновації 3G за підтримки Київстар!

comments powered by HyperComments