3G у місті: які програми встановити на гаджет зі швидким інтернетом

Четвер, 11 лютого 2016, 18:40
Ось вже два тижні в Харкові триває тестування 3G інтернету від національного мобільного оператора «Київстар». Зовсім скоро усі абоненти зможуть випробувати на собі переваги швидкісного інтернету. Сьогодні ми поговоримо про те, які програми зможуть зробити життя жителя міста простіше.
3G у місті: які програми встановити на гаджет зі швидким інтернетом

У рамках нашого спецпроекту «Якісний 3G», який реалізується завдяки підтримці видатного вітчизняного оператора мобільного зв'язку Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому такий актуальний зараз 3G для України. Ми поговорили про можливості використання мобільних грошей, з'ясували, на що українці витрачають трафік 3G, а також пояснили, в чому відмінність 3G стандартів і повідомили, що харків'яни вже зовсім скоро зможуть скористатися якісним 3G-інтернетом від «Київстар».

У кінці січня національний мобільний оператор «Київстар» запустив планові роботи з налаштування параметрів мережі 3G у Харкові. Пощастило доки лише 2% абонентів. Редакція «Справжньої Варти» продовжує стежити за тим, як працює швидкісний інтернет у Першій столиці.

Сьогодні ми перевірили швидкість 3G від «Київстар» на Павловом Поле (ліворуч), а також перевірили, наскільки швидкий швидкісний інтернет в районі ст. м. «Героїв Праці» (праворуч).

Як бачимо, на Павловом Полі швидкість з'єднання краща.

Подібна швидкість дозволить вам користуватися великою кількістю зручних застосувань, з якими життя в місті стає набагато простіше. Пропонуємо вам ТОП-5 корисних сервісів.

Шукаємо безкоштовне житло з Couchsurfing

Якщо ви опинилися в новому місті і не знаєте, де переночувати, цей сервіс допомагає знайти безкоштовний нічліг. Правда, потурбуватися про те, що така ситуація може статися, варто заздалегідь. Для того, щоб мати можливість знайти безкоштовний нічліг, треба створити собі акаунт і заробити рейтинг. Для цього треба надавати нічліг для інших мандрівників, які шукають притулку у вашому місті.

Шукаємо друзів у місті з Foursquare

Це застосування дозволить вам знайти кафе або ресторан, а може і інший заклад, який має високий рейтинг або в якому знаходиться хтось з ваших знайомих. Для цього в програмі є спеціальна позначка - чекин, який ви залишаєте в тому місці, де знаходитеся. А частенько за такий чекин можна отримати знижку або комплімент від закладу.

Шукаємо кінотеатр з Кінопошуком

Частенько бажання подивитися той або інший фільм виникає на ходу. Саме тому додаток на зразок «Кінопошуку» за наявності швидкісного інтернету дозволить проглянути рецензії на фільми і впізнати розклад сеансів і місце розташування найближчого кінотеатру.

Шукаємо автобус з Easyway

Ця програма показує дані GPS- маячків про рух міського транспорту в режимі реального часу на карті. Дуже зручно: ви завжди знаєте, коли приїде ваша маршрутка

Шукаємо місце для парковки з TAP4PARKING

Додаток для пошуку найбільш оптимальної парковки в місті. Ви дізнаєтеся, на яких стоянках є вільні місця, а також, де можна поставити авто дешевше або безкоштовно. Врахуйте, що поповнюють базу даних самі користувачі, - все залежить від їх активності.

 

 

comments powered by HyperComments