Люстри – оригінальне освітлення і доповнення до дизайну інтер'єру

1  |  Неділя, 13 червня 2021, 13:37
Складно використовувати приміщення без люстр, адже вони гарантують нормальні умови освітлення і комфорту, а при виборі стильного рішення можна ще і доповнити дизайн інтер'єру новими віяннями і незвичайними компонентами.
Люстри – оригінальне освітлення і доповнення до дизайну інтер'єру

У виборі незвичайних, оригінальних і стійких люстр допоможе інтернет-магазин «Brille», де є численні рішення під будь-які завдання і запити покупців.

Різновиди люстр

Різноманіття варіантів постійно збільшується. Виробники використовують нові ідеї, щоб в подальшому була можливість вибирати і купувати люстри Brille з широкого асортименту. Для зручності вибору ці елементи декору поділяються на кілька категорій по стилю і матеріалу:

  • класичні;
  • світлодіодні;
  • декоративні;
  • кришталеві.

Як і раніше класичні варіанти виконання люстр відрізняються популярністю і актуальністю. Прості і не химерні форми з доступною ціною роблять подібні люстри ідеальними для формування будь-якого дизайну інтер'єру.

Кришталеві моделі ідеально підійдуть в тих випадках, коли важливими показниками є краса і зовнішній вигляд, а не практичність. Декоративні люстри будуть головним об'єктом уваги, при цьому вони будуть давати необхідну кількість світла.
Сучасними вважаються світлодіодні люстри і лампи, які в сумі з оригінальним зовнішнім виглядом додатково вважаються економними. Деякі моделі управляються за допомогою пульта і мають кілька режимів.

Як вибрати люстру під інтер'єр?

В цьому випадку необхідно враховувати класифікацію в залежності від розташування люстри в приміщенні. За даним критерієм є кілька видів люстр:

Припотолочні. Кріплення під самою стелею, що вважається стандартним варіантом. Завдяки цьому світло падає в кожен куточок кімнати. Вкрай популярними є люстри у вигляді глобусів, квадратні і навіть трикутні моделі;

Підвіси. Розміщуються там, де передбачені високі стелі;

Свічки. Прикрасять будь-який сучасний інтер'єр, адже є канделябрами нового покоління;

Люстри-вентилятори. Непоганий варіант для створення комфортної обстановки, створюючи приплив свіжого повітря.

З цими та іншими моделями можна ознайомитися в інтернет-магазині «Brille» або зайти в один з 25-и магазинів в регіонах України. Відштовхуючись від призначення приміщення, його функцій і характеристик, в результаті вдасться зробити вибір на користь конкретного рішення. Фантазії у дизайнерів виходять за межі можливого. 

comments powered by HyperComments