Made in Ukraine by GlobalLogic: як українські інженери рятують 20 млн людей у світі

Понеділок, 25 березня 2019, 14:27
20 мільйонів людей у всьому світі використовують медичні технології, створені українськими інженерами.
Made in Ukraine by GlobalLogic: як українські інженери рятують 20 млн людей у світі

21 березня у Києві – українські інженери GlobalLogic презентували складні медичні технології, які допомагають рятувати життя, а також робити більш доступним та ефективним лікування понад 20 млн пацієнтів у всьому світі.

 «До 2021 року витрати в сфері охорони здоров'я складуть $280 млрд, – зазначає Андрій Яворський, віце-президент по стратегії GlobalLogic, – ці кошти будуть спрямовані на забезпечення доступності медицини, ефективність та якість діагностики, швидкість і точність надання медичної допомоги, а також персоналізацію лікування й автоматизацію процесів у лікарнях».

Тільки в Україні в медичних проектах задіяно понад 750 інженерів GlobalLogic в Києві, Харкові, Львові та Миколаєві. Фахівці створюють більше сотні програмних рішень різного рівня. Серед них додатки для відстеження та аналізу здоров'я пацієнта, системи для передачі, обробки та зберігання медичних даних, а також програмне забезпечення для пристроїв для надання першої допомоги.

Створювати подібні пристрої – велика відповідальність, інженери регулярно проходять сертифікацію на дотримання стандартів якості. В медицині існує три категорії програмного забезпечення залежно від його потенційного впливу на життя та здоров'я людини. Найскладніші з них – третього типу, в них помилка розробників може призвести до летального результату. Українські інженери працюють з усіма трьома категоріями програмного забезпечення, в тому числі створюють рішення, що рятують життя: розумні дефібрилятори і системи для автоматичного введення ліків в організм людини.

«Ми працюємо також над власними розробками – інженерними зразками, так званими Proof of concept, – розповідає Ігор Костів, директор з інжинірингу, GlobalLogic, – це і додатки, які допомагають діагностувати меланому по фото, і рішення, які по відео можуть виявити інсульт на ранніх стадіях, багато інших технологій. Траплялось, що наші клієнти цікавилися подібними прототипами і застосовували їх для вже існуючих чи нових медичних розробок».

Про компанію

GlobalLogic – лідер в сфері послуг по розробці цифрових продуктів. Компанія допомагає клієнтам створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення для сучасного світу, об'єднуючи стратегічний дизайн, комплексний інжиніринг та експертизу в різних галузях.

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині в США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. Команда ділиться з клієнтами глибокою експертизою в сферах комунікацій, автопрому, охорони здоров'я, технологій, медіа та розваг, промисловості і напівпровідників. Компанія об'єднує понад 4 000 фахівців у Києві, Харкові, Львові та Миколаєві.

 

 

comments powered by HyperComments