Кримiнал

10:59
Більше 18-ти тисяч осіб було евакуйовано з Лозової та прилягаючих населених пунктів через вибухи на військовому арсеналі.
10:30
Ліквідацією пожежі на військових складах у Лозовій Харківської області вже безпосередньо керує міністр надзвичайних ситуацій України Володимир Шандра, повідомили «Варті» у прес-службі ДУ МНС у Харківській області.
10:22
Будівлю Південного вокзалу в Харкові оточено, з нього виводять людей. Поруч знаходяться пожежні машини та інша спецтехніка.
17:55
У результаті лісової пожежі в Лозовському районі в 16.00 зайнялися дві площадки арсеналу. Практично відразу пролунали вибухи боєприпасів – 120-міліметрових мін. Підрозділи Цивільної оборони евакуюють жителів райцентру. У місті паніка, на дорогах пробки. Штаб з ліквідації пожежі очолив заступник губернатора Сергій Стороженко.
16:52
Стан дорожнього покриття ніяк не міг стати причиною ДТП за участю А. Полтавця, тому що його автомобіль знаходився там, де взагалі не повинен був знаходитися, заявив директор Департаменту транспорту та зв'язку Євген Водовозов.
16:18
Інформація про те, що попередньою версією причини пожежі на ринку «Барабашово» є коротке замикання, що було розпосюджено «Вартою» з посиланням на прес-службу ДУ МНС України в Харківській області, не відповідає дійсності.
13:56
Рішенням Ленінського районного суду від 27 серпня 2008 року Андрій Полтавець присуджений до 10 років позбавлення волі з позбавленням права управляти транспортним засобом строком на три роки. Крім того, суд виніс окрему ухвалу, що відправлено Президентові, Голові ВР і міністрові внутрішніх справ.
12:22
Захисник підсудного Андрія Полтавця звернувся до суду з клопотанням про поновлення слідства у справі про ДТП на вул. Полтавський Шлях. Однак суддя Сергій Скляренко вирішив відмовити у клопотанні. Оголошення вироку призначене на 12.30 сьогоднішнього дня.
11:55
Як стало відомо «Варті», на території ТЦ «Барабашово» усю ніч горіли торговельні павільйони. За наявним даними, пожежа почалася біля 4-ої години ранку, а близько 8.00 її було локалізовано. Горіла приблизно та ж територія, що й у квітні ц.р. Пожежі надано 3 ступеня складності.
11:00
У Ленінському районному суді м. Харкова у вівторок, 26 серпня, відбулося передостаннє засідання у справі про ДТП на вул. Полтавський Шлях, яка призвела до смерті шести осіб.