Кримiнал

18:14
На відпочинок до Європи не можна, а у секс-рабство – чом би й ні?
18:33
Начальник одного з відділів адміністрації Холодногірського району м. Харкова вимагає грошові кошти за надання дозвільних документів з тимчасового розміщення дитячого розважального комплексу на території Холодногірського району міста.
15:25
Слідчі СБУ встановили, що контрабандою займався громадянин одної з країн ЄС, який навчався в українських виші.
12:26
Жодних вибухових речовин або небезпечних пристроїв правоохоронці не виявили.
13:06
Сьогодні Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області рішенням правління погодила свою співучасть у заснуванні неприбуткової організації громадської спілки «Геопарк Верхнє Придонцов’я».
12:48
В Немишлянському районі Харкова зранку 24 грудня озброєний ножом чоловік захопив заручницю. Працівник карного розшуку обміняв себе на жінку і спробував роззброїти злочинця.
16:22
Інспектор патрульної поліції продавав харківськім водіям підроблені свідоцтва про реєстрацію автомобілів та таблички реєстраційних державних номерів.
10:59
Константина Безрукова визнано виновим у вбивстві 45-річного харків’янина і його колишньої дружини, поранення їх 12-річній донці та проговорено до довічного ув’язнення.
14:21
У поліцейського, який на «Наукової» відкрив стрілянину по своїх, знайшли наркотики.
16:44
На схрон, який знаходився під Харковом на дачній ділянці головного фігуранта справи, поліцейських вивив службовий собака.